Erdal Kıskanç “Kim olursa olsun, hiç tereddüt etmeden gereğini yapacağım“

CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç Belediye meclisinde yaşananlar hakkında İlçem Gazetesinin sorularına cevap verdi.

Erdal Kıskanç “Kim olursa olsun, hiç tereddüt etmeden gereğini yapacağım“
Aytekin Yaşar - Meclis encümen seçimi ile ilgili yaşananlar hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Nasıl değerlendiriyorsunuz yaşananları?

Erdal Kıskanç - Ben ilçe başkanı olarak bu yaşananlardan dolayı üzgünüm. Bu duruma gelmemeliydi. Biliyorsunuz gizli oylama oldu. Konunun takipçisiyim. Yani üzgünüm. Ne diyebilirim ki?

A.Y. - Başkanım bildiğiniz gibi belediye başkanı da katılmadı meclise. Katılsaydı AKP'lilerin oyları yetmeyecekti. Bu konuda ki düşünceleriniz nelerdir?

E.K. - Bu konuları ben kamuoyu önünde tartıştırmak istemiyorum. Bu konuyu yakinen takip ediyoruz. Sayın başkanla zaten meclis öncesi, oturum öncesi de görüşmelerim oldu. Doğaldır, görüşüyorum. Maalesef böyle kötü bir sonuç çıktı. Dünden beri üzgünüm.
Partililerim üzgün. Ayrıca bu konuları da kamuoyunda tartışmak istemiyorum. Parti kültürünü bilen bir insanım. Bu konuları ve gündemleri üst kurulum İl başkanımla en az sekiz, dokuz defa görüştüm. Görevimin bilincindeyim. Bu doğrultuda da olayları takip ediyorum. Parti içi bir meseledir. Olmasaydı ama oldu. Görevim ne gerektiriyorsa her şeyi yapmak için mücadele ediyorum ve etmeye de devam edeceğim. Geçen yılda biliyorsunuz buna benzer konular oldu. Görevimizin gereğini yaptım. Bundan sonra da gereğini yapacağım. Hiç tereddüt etmeyeceğim. Kim olursa olsun. İl başkanımızla görüşüp gereğini yapacağız. Önümüzde ki günlerde daha geniş açıklamalar yapacağız. Bu konuları örgütümüzle de değerlendireceğiz.


A.Y. - Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum başkanım.



E.K. - Ben size teşekkür ediyorum. Yayın hayatınızda başarılar diliyorum.
Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2016, 10:16

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17