Erdal Kıskanç ''Hedefimiz iktidar olmaktır''

CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, basın mensuplarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü gazetecilere kahvaltıda hediye vererek kutladı.

Erdal Kıskanç ''Hedefimiz iktidar olmaktır''
banner46
Erdal Kıskanç, "toplantımızın amacı hem sizlerin gününü kutlamak hem de ilçe başkanlığımın yeni olması nedeni ile tanışma toplantısı yapmaktır" dedi.

Toplantıya; 
Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı Sadettin Topal, İlçe Sekreteri Süleyman Güzel, Sayman Şengül Gül ve Kadın Kolları Başkanı Refika Öztürk katıldı.


“Tüzük gereği ne ise onu yaptık”

Kıskanç, kendisine yöneltilen atanma yapıldı mı? Sorusuna ise; parti tüzüğü, partilerin anayasasıdır. Biz tüzüğümüz gereği ne ise onu yaptık. İl başkanlığına belirttik. Bu durum sadece Kartal’da yaşanmadı, İstanbul’un on bir ilçesi de aynı durumda, tüzük gereği ne ise o uygulandı, şeklinde yanıt verdi.

“Hedef iktidar olmak”

Kıskanç; "Genel Başkanımızın talebi seksen bir il de önseçim olmasıdır. Bizim talebimiz de bu yönde. Kartal’da önseçim ile sekiz tane pırıl pırıl meclis üyemizi seçtik. Çok da başarılı buluyoruz. Önseçimin başarısıdır bu. Genel seçimlerde hedefimiz iktidar olmaktır." dedi.


Şanslı bir ilçe başkanıyım!

Sayın Murat Karayalçın ile birlikte siyaset yapmak beni ayrıca onurlandırıyor. İl başkanımızın bilgi ve birikiminden yararlanacağız.


Basının sorusuna Refika Öztürk’ün tahammülsüzlüğü!

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcılarından Gülcemal Fidan ile ilgili “ithal başkan”, “Kartal’da ikamet etmiyor” şeklinde sorulan soru üzerine Kıskanç "işini iyi yapan daha önce de yıllarca belediye başkanlığı yapmış bir partilimizdir, Sayın Gülcemal Fidan. Parti üyemizdir. Her yerden aday olabilir. İthal aday gibi söylemleri yanlış buluyorum. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız, dedi." CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Refika Öztürk’ün, siz böyle bir soruyu AKP’ye de soruyor musunuz? Şeklinde soruya soru ile karşılık verdi. Refika Öztürk'ün basının sorusuna tahammülsüzlüğü gazeteciler tarafından yadırgandı.

Erdal Kıskanç kimdir?

1971 Erzincan doğumlu olduğunu ve 1988’den bu yana Kartal’da çalıştığını belirtti. 2008’de ilçe yöneticiliği, 2012 yılında yapılan ilçe kongresinde tekrar ilçe yöneticiliğine seçildiğini ve iki yıldan beri de ilçe de örgütten sorunlu başkan yardımcılığı görevini yürüttüğünü de sözlerine ekledi.



Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2015, 08:59

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17