Eğitim-Bir-Sen 4. No. Şube'den İlçem gazetesi'ne Ziyaret

Memur-Sen Konfederasyonu, Eğitim-Bir-Sen...

Eğitim-Bir-Sen 4. No. Şube'den İlçem gazetesi'ne Ziyaret

Memur-Sen Konfederasyonu, Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4. No. Şubesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Bir çok kurum aklının ucundan bile geçirmezken, Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4. No. Şubesi Başkanı Talat YAVUZ ve Basın Yayın Sekreteri Abdullah YADİGAR'ın ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Aytekin YAŞAR, şube başkanına ve basın yayın sekreterine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini ifade ederek, "Sevgili öğretmenlerimiz sizler temiz toplum, ahlaklı toplum, çalışkan toplum için en çok ihtiyaç duyulan eğitmenlersiniz, ziyaretiniz için şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Şube başkanı Talat YAVUZ'da yerel basının önemini çok iyi bildiklerini ifade ederek "hizmetlerinizden ve çalışmalarınızdan dolayı kutluyor, yayın hayatınızda başarılar diliyoruz." dedi.

Basını seven, temiz toplum için basının ne kadar önemli olduğunu idrak eden, gerek ziyaret eden, gerekse telefon ve mesajları ile bizleri arayan herkese teşekkür ederiz.

NOT: Bir kısım yönetenler "yerel basın önemlidir ve desteklenmesi gerekir." ifadesi lütfen kullanmayın. Samimi değilsiniz, çok komik oluyorsunuz!

Aytekin YAŞAR - İLÇEM

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2012, 22:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17