Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu'ndan TRABZON TAŞOCAĞI KÖYÜ DERNEĞİNE ZİYARET

Karadenizli işadamı Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu, Trabzon Taşocağı Köyü Kültür Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin olağan genel kuruluna katıldı.

Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu'ndan TRABZON TAŞOCAĞI KÖYÜ DERNEĞİNE ZİYARET
Trabzon Taşocağı Köyü Kültür Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin 10. olağan genel kurul toplantısı 14 Aralık 2014 Pazar günü Saat 13.00' te Hürriyet Mah. Adnan Kahveci Caddesinde bulunan dernek merkezinde gerçekleştirildi.

Genel Kurul başlamadan önce Karadenizliler, kendileri gibi Trabzon'lu  hemşerileri olan Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu'na hitap etmesi için mikrofonu uzattılar. Hemşerilerine selamlama konuşması yapan, Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu "Sevgili kardeşlerim, sizleri böyle birlik ve beraberlik içinde görmekten ve bu gün sizlerin aranızda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bende Trabzon'lu bir hemşeriniz olarak Kartal'da Eczacılık sektöründe 30 yıldan fazladır hizmet vermekteyim. Her zaman sizlerin yanında olduğumu ifade etmek istiyorum. Olağan genel kurulunuz hayırlı olsun. Yeni yönetime başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. hayırlı günler diliyorum." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Açılış ve saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı okundu. Divan heyetinin seçimi yapılıp, yönetim kurulu faaliyet raporunun ibrası, denetim kurulu faaliyet raporunun ibrası, yeni yönetim Kurulu'nun seçimi ve yeni denetim kurulu'nun seçimi yapıldı.

YÖNETİM KURULU ASİL;


Hasan Cömert
Nizamettin Altıntaş,
Avni Akçay,
Hasan Cebeci,
Hasan Altıntaş,
Azmi Arslan,
İbrahim Akçay

YÖNETİM KURULU YEDEK;


Ali Cömert,
Nejmi Arslan, 
Abdul Kadir Karpuz, 
Adem Baştan,
Engin Cebeci
Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2014, 00:07

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17