Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu 'SÖZ VERİYORUM'

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan ve Kartal için hayati önem taşıyan yerel seçimler öncesinde, heyecan dorukta. Ak Parti Kartal'ı almak için halk arasında çok sevilen, güler yüzlü, güvenilir, yönetici vasfı olan bir aday çıkartacak.

Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu 'SÖZ VERİYORUM'
banner46

Bu kriterlere uyan özelliği ile dikkatleri üzerine çeken Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu'na ise ilgi büyük. Gazetemize açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu "Başbakanımız teveccüh gösterip bizi adaylıkla onurlandırırsa, Kartal'da bayram havasında, şenlik havasında, barış ve huzur içinde bir seçim atmosferi yaşatacağım. Bütün ilçelere örnek olacağıma, 30 Mart akşamı Kartal'da Ak Parti'nin bayrağını dalgalandıracağıma, Kartal'da sağcı, solcu her kesimden yurttaşlarımızı kucaklayan örnek bir belediyecilik sergileyeceğime huzurunuzda söz veriyorum." dedi.

 

 

Kartal’ın yitirilen 5 yılını telafi edeceğiz





Seçim çalışmalarını gece gündüz sürdüren Karaismailoğlu, halkın gönlünde taht kurdu. Ak Parti teşkilatının desteğini alan Karaismailoğlu’na ilçe halkından destek her geçen gün çığ gibi büyüyor. Vatandaşlar Karaismailoğlu'nu Ak Parti'ye olan ilgiyi  seçim günü sandığa yansıtacak tek aday olarak görmekteler. Karaismailoğlu göreve gelmesi halinde Kartal’ın yitirilen 5 yılını telafi edeceğini dile getirerek, mega projeleriyle Kartal’ı İstanbul’un örnek ilçesi yapacağını belirtti.





İddialı isim Karaismailoğlu

 

 

Geçtiğimiz yerel seçimlerde başka siyasi partilere oy ve destek veren bir çok insanın da bu dönem desteğini alan Karaismailoğlu, geçtiğimiz 2009 yerel seçimlerde kaybedilen Kartal’ın AK Parti’ye tekrar geçmesini sağlayacak en iddialı isim olarak kamuoyunda lanse ediliyor. AK Parti’den Kartal Belediye Başkan aday adayı 18 isimden biri olan ve henüz belediye başkan adaylığı açıklanmamasına rağmen, sevginin büyüyerek sele dönüştüğü Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu diğer partilerden siyasi rakiplerinin şimdiden korkulu rüyası oldu.

 


Kartal'a özel projelerimiz var

 

 

Karaismailoğlu, seçimleri kazanmaları halinde, 1 Nisan itibariyle kolları sıvayarak Kartal’ın  kaderini değiştirmeye başlayacak projelerine start vereceğini söyledi ve İlçe sakinlerinin özlediği ve beklediği hizmetleri almak için geri sayımında başladığını belirtti. Kartal’da yapılacak ve uygulanacak her yatırımın ve projenin içinde Kartal halkının yer alacağının da müjdesini veren Karaismailoğlu, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, bizim, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, Bakanlıklar ve merkezi hükümetin ilçemize yönelik özel ve büyük projeleri var." dedi.

 


Rant değil, insan odaklı hizmetler yapacağız.

 

 

Karaismailoğlu, “Oluşturduğumuz AR-GE’de Kartal’ın her mahallesinin sokağının ihtiyaçlarına göre plamala çalışmalarımız devam ediyor. Biz Kartal’da örnek bir belediyecilik sergileyerek, Kartal’ı sadece merkezden değil, sokaktan yönetmeye talibiz. Kartal’dan başka ilçelere olan göçler önleneceği gibi, oralarda yaşayan insanlarımız da Kartal’a gelip buranın havasını koklamak, suyunu içmek ve doğasında bulanabilmek için can atacaklardır. Benim ve ekibimin tasarladığı Kartal halkının yaşam kalitesini yükselteceği, ilçemizi İstanbul’da örnek ilçe haline getireceği ve deniziyle, doğasıyla, kültürüyle, Kartal’ı canlandıracak yaşamın bir parçası haline dönüştürecek ekonomik planlarımızı hayata geçirmek için geri sayım başladı. Yapacağımız her yatırımın içinde rant değil, insan odaklı hizmetlerimiz olacaktır.

 

 

Halkımıza efendilik değil, hizmetkarlık yapmak için göreve talibim.

 


Benim Kartal’a bir vefa borcum var, bu borcumu da Belediye başkanı olarak halkımıza hizmet yaparak ödemek istiyorum. Ben öncelikle CHP’li Kartal Belediyesi’nin Kartal’da 5 yıldır yok ettiği insanlar arasındaki samimiyet, sevgi, güven ve huzuru sağlayacağım” dedi. Kartal halkına duyduğum sevgim için, halkımıza efendilik değil, hizmetkarlık yapmak için göreve talibim. Bana yetki verilmesi halinde halkımızdan aldığım güçle Kartal’ın bütçesini Kartal’a harcayarak  ilçemizin refahı için mücadele edeceğim. Umuda Kartal halkıyla birlikte koşacağız. Burada kuracağımız halkın iktidarıyla daha güzel bir geleceği birlikte kucaklayacağız

 

 

Karaismailoğlu'na kefiliz

 

 

Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu, Kartal’ın kanaat önderlerinin de katıldığı STK toplantıları düzenliyor. Her toplantısı mini bir mitinge dönüşen Karaismailoğlu'na muhtarlar ve sevenleri 'Kefiliz' diyorlar. Zamanı geldiğinde, binlerce insanın desteğiyle sokağa çıkacaklarını vurgulayan AK Parti Kartal Belediye Başkan aday adayı Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu “Tek hedefimiz insan ayırmadan, etnik köken, mezhep, din, dil, ırk ayırmadan en kutsal varlık olan insana hizmet etmektir. Son beş yıldır Kartal’da gerçekleştirilmeyen hizmetlerimizi Ak kadrolarımızla birlikte katlayarak bu dönem gerçekleştirmeye geliyoruz. Hiç bir Kartallıya, seçimlerden birkaç yıl sonra elim kırılsaydı, AK Parti’ye ve Karaismailolu’na  oy vermeseydim dedirtmeyeceğim. Allah’ın yardımı ve Kartal halkının teveccühü ile bu seçimleri kazanacağız. Kartal maalesef çok kan kaybettirilip, geriye götürüldü. Ben ve ekibimim Kartal’ı ileriye gitmesi ve kendine gelmesi için buraya yönelik projelerimizi tasarladık. Buranın kötü gidişatına dur diyeceğiz” dedi.

 

 

Karaismailoğlu’nu Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz.

  

Eczacı Karaismailoğlu’nu Belediye Başkan adayı olarak görmek istediklerini belirten Kartal sakinleri, kendisiyle Kartal’da yeni bir dönemin başlayacağı inançlarının sonsuz olduğunu dile getirerek, “Biz Kartallılar olarak Abdurrahman bey’e olan bakış açımız bellidir. Kendisine çıktığı bu hizmet yolunda inancımızda güvenimizde tamdır. Sağlık alanında yaptığı yatırımlar ile Kartal’a büyük katkısı bulunan Eczacı Abdurrahman Karaismaioğlu’nu  bu dönem Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Her şey bu kadar açık ve net bir şekilde sokağa yansımış iken, AK Parti Genel Merkezi’nin halkın talebine en yakın zamanda cevap vermeli” dediler.  AK Parti teşkilatı içinde de büyük ilgi ve alaka gören Karaismailolu ile seçimleri kazanabileceklerini belirten partililer ise, “AK Parti’nin bayrağını Kartal’ın denizinde, gökyüzünde, yeşilinde, Aydos tepesinde, ve Kartal semalarında dalgalandıracak tek kişi Abdurrahman Karaismailolu’dur. Biz Kartal’da siyasetin, dayanışmanın, sevginin ve bütün hizmetlerin yanı sıra barışın ve zaferin kendisiyle birlikte geleceğine inanıyoruz” dediler.

 





 

 





 

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2014, 23:31

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17