Dünya Bilecikliler Günü Kartal'da Kutlandı!

Dünya Bilecikliler Günü Kartal'da Kutlandı!

Kartal'da düzenlenen "Dünya Bilecikliler Günü" Bilecik'te büyük yankı uyandırdı

Bilecikte yayın yapan haber 11 net yayınladığı haberde "11.11.2011 tarihinde geçen 11’leri Bilecik’in plakası olan 11’le özdeşleştirenler bu tarihin Bilecikliler Günü olmasını istedi. Bu konuda ilk haber HABER11’de yayınlanırken, internetteki bir çok duyarlı vatandaşta bu konuda Bilecikli yöneticilere çağrıda bulunarak bugün vesilesiyle Bilecik’i tanıtacak etkinlikler yapılmasını istedi.

Ancak, bu konunun ilk muhatabı olan Bilecik Belediyesi bir kutlama organize edemezken, Başkan Selim Yağcı’da İstanbul Kartal Belediyesi ile İstanbul Bilecikliler Derneği’nin düzenlediği Bilecikliler Günü Programına katıldı. Bu vesileyle, Bilecikliler günümüzü kutlayan İstanbul Kartal Belediyesine ve Bilecikliler Derneğine, tüm Bilecik halkı adına şükranlarımızı sunarız. 

İŞTE İSTANBUL’DAKİ PROGRAMIN DETAYLARI
 
İstanbul Kartal meydanında düzenlenen programa, Bilecikli merkez Valisi Kasım esen aslen Bilecikli olan İstanbul Vali Yardımcısı Cemalettin Yüksel, MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Bozüyük Belediye Başkan Vekili Oğuz Sertler, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve çok sayıda Bilecikli katıldı.
Kartal Belediyesi ve İstanbul Bilecikliler Derneği’nin organize ettiği programda, vatandaşlara, Bilecik Ayvası, Bilecik Narı ve Pazarcık Bozası dağıtıldı. 
Programda Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve İstanbul Bilecikliler Dernek Başkanı İbrahim Yılmam birer konuşma yaparak birlik ve beraberlik vurgusu yaptılar.
 
Gebze Mehter Takımının Mehter Marşları çaldığı programda sanatçı Sümer Ezgü’de Bilecik Türküleri söyledi." (Haber 11 net)
 
Habere kızan bazı yorumcular "Bilecik Kartal'a bağlansın" diyerek tepki gösterdiler...
Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2011, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17