DSP Kartal Genel Kurul Yapacak! İşte tarih ve saati.

Demokratik Sol Parti Kartal İlçe Başkanlığı 24 Mart 2013 Pazar günü saat 13.00’de 5. Olağan Genel Kurul yapacak.

DSP Kartal Genel Kurul Yapacak! İşte tarih ve saati.
banner46

Atamayla İlçe başkanı olan İlhan Güzelgün konu hakkında gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Daha önce "Kendi ilçemde ön seçim istiyorum!" diyerek demokrasi den yana olan tavrını net şekilde ortaya koyan İlhan Güzelgün gazetemize çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Demokratik bir kongre yapacağız.



Güzelgün “DSP kongresini ilçe kongresi olarak değil, yerel yönetimi kazanma kongresi olarak görüyoruz. Kurmaylarımla bu gün olağan üstü durum değerlendirmesinde bulundum. Örgütümün heyecanını gördüm. DSP Kartal olarak göreve geldiğimiz günden bu yana örgütümüzle beraber amansız bir mücadele içinde bulundum. Örgütümden aldığım güçle DSP’yi hem alternatif, hem siyasal güç oluşturan,hemde siyasal düşünce oluşturarak bir çözüm getiren bir ilçe haline getireceğiz. Demokratik bir kongre yapacağız. İlçe başkanı olmak isteyen herkese kapımız açıktır. Çıksın karşıma demokratik bir şekilde yarışalım.” Dedi.  


Kartal'da 

partimizde devrim yaptık


Konuşmasına devam eden Güzelgün "Kongreye gidiyoruz. Üye listemiz hazırdır. İsteyenlere fotokopisini verebilirim. Bizde ben anlayışı yoktur, biz anlayışı vardır. Siyaset bir ekip işidir. Bizim ekibimiz örgütümüzdür. Hiç kimse örgütten ileri değildir. Örgüt herkesten üstündür. Bana karşı olsun, olmasın herkesi kucaklıyorum. Kartal'da göreve geldiğimiz günden bu yana partimizde devrim yaptık, sokakta devrim yaptık. Demokratik Sol Partiyi 20 mahallede konuşulur hale getirdik. Bunu örgütümüzle başardık. Hiç kimse örgütü ret ederek, küçümseyerek bir yere varamaz!" dedi
 
Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2013, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17