Dr. Umur ARIKAN, MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı

Dr. Umur ARIKAN, MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı
banner46

Genç ve Dinamik Dr. Umur ARIKAN, MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. ARIKAN Teknik ve siyasi birikimlerini Ülke yararına kullanmak için aday olduğunu açıkladı.

 Dr. Umur ARIKAN Özgeçmişini bizlere anlattı. “1970 tarihinde doğdum. Baba tarafından G.Antep, anne tarafından Afyon/ Sultandağı-Akşehir bölgesinde.

G.Antep /Kilis/Elbeyli’ liyim.

 İlkokulu Elbeyli ilkokulu, Kilis Kartalbey ilkokulu ve Antalya Devrim ilkokulunda okudum. Orta okul ve lise dönemim sırasıyla Kayseri Fevzi Çakmak Lisesi,Aydın’da Aydın lisesi, Söke’de Söke lisesi olarak tamamlanmıştır.Görüldüğü gibi ilk ve orta öğrenimim tamamı ile bir Türkiye tablosudur.Bu deneyimlerimin, bu milleti gerçekten tanımam noktasında çok büyük faydalarını tüm yaşamım boyunca gördüm.

Üniversiteyi Ankara Gazi Üniversitesi Diş hekimliği fakültesinde tamamladım.(1994)Çok iyi düzeyde İngilizce biliyorum.(Advanced)

Almış olduğum yüksek lisans diplomamın ardından mesleğe atıldım.

Oral diagnoz ve Radyoloji konularında sertifikam mevcuttur.

Afyon Sultandağı’nda serbest muayenehane, İstanbul Maltepe de yaklaşık 9 yıl bir poliklinik deneyimimden sonra şu an hale hazırda Maltepe’de serbest dişhekimi olarak görev yapmaktayım.(5. yılını doldurmaktayım) Amasya Taşovalı bir eşim ve 2 erkek çocuğum var.(Biri 11 diğeri 7 yaşında)

İki yılı aşkındır değişik gazete ve internet sitelerinde araştırmacı yazar statüsünde yazarlık da yapmaktayım.(Milliyetçi Duruş, www.nettavir.com, )  Yayınlanmış 100 ün  üzerinde makalem mevcuttur.

 MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin işaret ettiği yön ve siyaset anlayışı  ile aktif siyasete katıldım.İlçe yöneticiliği (Maltepe İlçe sekreterliği) ve ardından İl yöneticiliği görevlerinde bulundum . (Son 4 yıldır sayın İl Başkanımız İhsan Barutçu beyefendi ile birlikte İl yöneticiliği yaptım)İl yöneticiliğimin son bir yılı Pendik’ten sorumlu il yöneticiliği olarak şekillendi.

Genel Başkanlık ,İl başkanlığı ,Pendik İlçe Başkanlığı ve teşkilatının  da ortak iradesi üzerine bu dönem Pendik’den MHP Belediye Başkan Adayı oldum. Pendik’te geçen yerel seçimlere oranla ciddi bir oy artışı sağladık.

Kartal’da ikamet etmekteyim.Yakınlarımın çoğu; akraba ,eş, dost, tanıdık ciddi bir sayıda çevrem Kartal’dadır.

Şimdi ki hedefim tüm bu süreçte oluşan birikimimi siyaseten 24.dönem milletvekilliği seçimlerinde partim adına oya dönüştürebilmektir.

 Amasya derneklerinden almış olduğumuz plaketlerimiz, TÜREV(Türkiye Engelliler Vakfı) gibi önemli sivil insiyatiflerden aldığımız teşekkürlerimiz mevcuttur.

Kartalgücü spor kulübünde yöneticilik de yapmaktayım.

 Bundan sonra da Genel Başkanımızın yolunda ve onun işaretleri doğrultusunda devam etmekte kararlıyım. Önce ülkem ve milletim, sonra partim diyen bir anlayışla hizmete talip olan bu siyasal yapının başarısı için mücadele etmeyi sürdüreceğim.12 Eylül öncesi Kilis İlçe Başkanlığı’nı yapan bir ülkücü babanın evladı olarak kişisel yaşantımda utanacak yada utandıracak hiçbir nokta bulunmamaktadır.Bundan sonraki hayatımda da bu millete ve onun değerlerine layık bir evlat olma çabamı sürdüreceğim.

  Dün kurşun yağmurlarına göğüs gererek bugüne geldiniz. Bugün bereketli yağmurlarla yarına koşacaksınız.(Dr. Devlet Bahçeli)

 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2011, 08:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17