Demokrat Partililer Mustafa Kemal’i Kartal'da andı

Kartal Demokrat Partililer Mustafa Kemal’i ölüm yıldönümün de anılar.

Demokrat Partililer Mustafa Kemal’i Kartal'da andı
Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanlığı Vesta Restaurant’ta düzenlediği sabah kahvaltısı etkinliği ile Mustafa Kemal’in ölüm yıldönümünü andı.


Kahvaltı vesilesiyle bir araya gelen Partililer kahvaltıya iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşı okuyarak başladılar. İlçe Genel sekreteri Tanju Akkaynak’ın sunumunu yaptığı kahvaltı proğramında İlçe Başkanı Sedat Özkan açılış konuşmasını yapıp davetlilere "hoş geldiniz" dedi ve "bugün burada siyaset yapmayacağız, siyaset konuşmayacağız sadece Büyük Lider Cumhuruyiyetimizin kurucusu Mustafa kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünü üzüntü ile anıp onu konuşacağız, anacağız" dedi.


"Bugün aramızda olan Pr. Dr. İbrahim Özüpek hocamız bize Önderimizi anlatacak, bende onu ne kadar özlediğimiz tamda bugünlerde ona ne kadar ihtiyacımız olduğunu söylemeden geçemeyeceğim" diyerek sözlerini tamamladı. İlçe Başkanı Sedat Özkan’ın ardından söz alan Demokrat Parti Kartal Belediye Başkan adayı Müslim Şahanoğlu’da "sayın ilçe Başkanıma katılıyorum bugün buraya siyaset yapmak için gelmedik.


Bende siyaset konuşmayacağım, Atatürk’e olan özlemimi dile getireceğim. Ölümünün 75.yılında andığımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yerinin dolduralamayacağını bugünlerde birkez daha anladık. Üzüntüm büyük bizlere bu güzide Vatanı emanet eden önderimizi sizlerin huzurunda birkez daha saygıyla anıyorum diyerek sözlerini tamamladı.


Katılımın yüksek olduğu kahvaltı toplantısında Pr. Dr. İbrahim Öztek Hocada bir konuşma yaptı. Hazırlanmış olan slayt gösterisi eşliğinde Atatürk’ü anlattı konuklara.Bir Profösörün ağzından birkez daha Mustafa Kemali dinlemenin hazzını yaşayan konukların gözlerindeki ışık Ulu Önderin büyük bir sevgiyle sevildiğini ve bir okadarda özlendiğini gösteriyordu. Kahvaltıya katılan konuklar arasında Aydınlar ocağı Başkanı Prf. Dr. İbrahim Öztek, Dr. Necmi Kurt, Mimar Süleyman Uluocak, G.İ.K üyesi Fuat Kara ve eşi, MKK Üyesi Adnan Sancak,Tuzla DP İlçe Başkanı Yaşar Taşkıran,Pendik Dp İlçe Başkanı Hikmet Uygun,Ataşehir DP İlçe Başkanı Servet Coşkun, Eski İlçe Başkanları Cahit Gürsoy, Naci Yeşilkır, Ömer İçmeli, Sultan Günaydın, Kadri Ateş, Mutlu Erkaya, Dp İl Yönetim Krl. Üyesi Selma Arıklar, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Gülseren Böyüktaş ve A. Rıza İkisivri ve Milli Sporcu ve İşadamı Aydın Kaya,Partililer ve Basın mensupları katıldılar.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2013, 13:48

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17