Demirli Yapı ve Osman Güdü neleri gizliyorlar ?

İlçem gazetesi Kartal'ı şantiyeye çeviren ve çalışmalarıyla yolları çökertip vatandaşları mağdur eden inşaat firmalarını mercek altına alarak kamuoyunu aydınlattı.

Demirli Yapı ve Osman Güdü neleri gizliyorlar ?
banner46

Yakacık'ta inşaat yapan Demirli Yapı firmasının hafriyat çalışmaları sırasında Spor Caddesi çatlamış ve trafiğe kapatılmıştı. İlçem Gazetesi olay yerine gidip resimleri çekip haberi yayınlamıştı.

 

Okurlarımızdan gazetemize teşekkürler  yağdı.

 

Haberimizi okuyan vatandaşlardan teşekkürler yağdı. İsminin açıklanmasını istemeyen bir okurumuz "Habere inanmadım gittim çatlayan yolu bizzat kendi gözlerimle gördüm. Adamlar resmen riskli alana inşaat yaparak koskoca caddeyi çatlatmışlar!" diyerek "gazetenize yapmış olduğunuz doğru habercilikten dolayı teşekkür ederim." dedi.

 

Demirliyapı ve Osman Güdü suspus!


Kartal Meclis üyesi ve imar komisyonu başkanı Osman Güdü "Bir mimar ve proje mühendisi olarak, oranın mimari projesini yapan benim." diye gazetemize açıklamada bulunmuştu. Haberi yayınlamamızdan sonra Osman Güdü ve Demirli Yapı derin bir sessizliğe gömüldü. Bu sessizlikleri kamuoyunda "yaptıkları hatanın farkında oldukları için verecek cevapları yok!" diye algılandı.

 

Demirliyapı Neyin peşinde?


Gazetemiz Demirli Yapı Proje yöneticisi Gürkan Güreşçi ile görüşmeler yapıp, Firmaları hakkında yapılan ihbarları belirterek "Daha önce yaptığınız inşaatların hafriyatları nerede? bilgi ve belgelerini İVEDİ tarafımıza göndermenizi rica ederiz" talebimize halen cevap gelmedi.

 

İstanbul'da çeşitli yerlere inşaatlar yapan Demirli Yapı neleri gizliyor?


Belge ve bilgi yok mu?


Belge ve bilgi varsa nerede?


Neden açıklamıyorlar?


Bazı alanlara SAKINCALI ve RİSKLİ olduğunu bildikleri halde mi inşaat yapıyorlar!  


Soruların cevaplarını araştırmaya devam ediyoruz. Yakında haberimiz ve ayrıntıları Kartal'da ve Türkiye'de gündem oluşturacak.


Sorularımızın cevapların gelmemesi durumunda bizler yapılan iddiaları ve bilgilerimizi yayınlayacağız.


Bizi izlemeye devam ediniz...

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2013, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17