Demirli Yapı Twinstar'a kabahatler kanunu gereği yine ceza yazıldı.

Yakacık Spor Caddesine heyelan raporlarına rağmen istinad duvarı yapmadan inşaata başlayıp çevreye zarar veren Demirli Yapı'ya yine ceza geldi.

Demirli Yapı Twinstar'a kabahatler kanunu gereği yine ceza yazıldı.
Kartal Belediyesi'nin başarılı zabıta ekipleri heyelan bölgesinde inşaat yapan Demirli Yapı firmasına vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine 5326 sayılı kabahatler kanunu gereği ceza yazdılar.

Mesai saatleri haricinde inşaat çalışması yaparak ses çıkartan Demirli Yapı firması bölge de yaşayan ve evleri çatlayan vatandaşların tepkisini almaya devam ediyor. Demirli Yapı firmasına zabıta ekipleri geçtiğimiz hafta sonu 4 bin lira ceza yazdılar.
Demirli Yapı daha önceleri de 2 bin lira ve 3 bin lira ceza almıştı.


 

Demirli Yapı'dan kabahat üstüne kabahat!

 

Demirli Yapı heyelan raporlarına rağmen, Kartal'da onlarca mimar varken CHP Kartal belediye meclis üyesi ve imar komisyonu başkanı Osman Güdü'ye Twinstar'ın mimari projesini yaptırması kamuoyunda manidar karşılanmıştı. Demirli Yapı'nın bir önce ki projesi olan Soğanlık'ta ki Demirli Park'ın inşaat çalışmaları esnasında da çevreyi rahatsız ettiği ve kabahatler kanunu gereği cezalar aldığı bilgisine ulaştık.

 

Demirli Park'a belediyeden cezalar yağmış!


 

Demirli park inşaat çalışmaları sırasında çevreye verdiği rahatsızlıklardan dolayı 5326 sayılı kabahatler kanunu gereği 2010, 2011 ve 2012 yıllarında cezalar aldı. Bu cezalar 1.000 lira, 2.000 lira, 1.451 lira, 7.000 lira, 200 lira ve 3.000 liradan oluşuyor.

 

Demirli Park'ta neler oldu?



Kamu menfaatlerini korumayı ve kamuoyunu aydınlatmayı kendine şiar edinen İlçem Gazetesi Demirli Park dosyasını aralıyacak. Demirli Park inşaatı sırasında hafriyatlar nereye atıldı. Kanunlar çiğnendi mi? araştırmalarımız devam ediyor, ayrıntıları yakında İlçem Gazetesi'nde.

 

Bizi izlemeye devam ediniz...

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 09:10

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17