Daloğlu Bilişim görkemli bir şekilde açıldı.

Açılışa Kartal'ı yönetenler büyük ilgi gösterdiler.

Daloğlu Bilişim görkemli bir şekilde açıldı.
Sertan Daloğlu'nun sahibi olduğu ve 9 yıldır Cevizli'de büyüyerek hizmet eden Daloğlu Bilişim 22 Ağustos 2015 Cumartesi günü saat 16:00 da açıldı.


BBP Lideri Mustafa Destici'de  daha önceden planlanmış programı olduğundan dolayı   telgraf göndererek hayırlı olsun dileğinde bulundu .

Açılışa Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok ÖZ, Kartal MHP İlçe Başkanı H. Metin Özüpek, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Kartal Belediye Meclis üyesi Nihal Korkmaz, Emekli Emniyet Müdürü ve BBP İstanbul Milletvekili adayı İlyas Burunak, MHP Eski İlçe Başkanı ve Milletvekili adayı Şenol Yöndemir, Orhantepe Mahalle Muhtarı Zeki Dağ, Cevizli Mahalle Muhtarı Memiş Dikilitaş, İlçem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Aytekin Yaşar, Anadolu Gerçek Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bülent Çimen, Yenisöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Müslüm İnan katıldı .


Kartal Belediye Başkanı Öz ve MHP İlçe Başkanı Metin Özipek beraber kurdele keserek Daloğlu Bilişim'e başarılar dilediler. 


Firma sahibi Sertan Daloğlu "Bu açılan mağazamız yazılım, güvenlik ürünleri ve web tasarım alanlarında daha iyi ve hızlı hizmet vermek için kurulmuştur, İnşallah bu kriz ortamında ayakta durmayı başarıp dahada büyümeyi hedeflemekteyiz. Web tasarım uzmanımız Tolga Aytuğ ve Satış - Pazarlama Sorumlumuz Cem Daloğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ederim" diyerek sözlerini tamamladı. 
Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2015, 14:53

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17