Çırçır Caddesini yine sel aldı!

Kartal'da yağan şiddetli yağmurlar Çırçır esnafının kabusu oldu.

Çırçır Caddesini yine sel aldı!
Çırçır Caddesine alt yapı yapmadan üste asfalt ile makyaj yapan Kartal belediyesi Çırçır Caddesine halen bir çözüm bulamadı. 

Bu gün yağan yağmur Çırçır Esnafını mağdur etti. Çoğu esnafın dükkanlarını su basarak yüzlerce lira zarara neden oldu. Daha öncede aynı manzaralara tanık olan Çırçır Esnafı Kartal belediyesi'nin yolu kazıp alt yapıyı güçlendirmesi bekliyor. Çırçır Esnafı her yağan yağmurda "Acaba iş yerimi yine su basarmı!" endişesini taşıyor.

Önceden de haber yapıp duyurmuştuk.

İşte o haberimiz;


Çuvallayan Belediye Kartal Belediyesi!

16 Eylül 2014 Salı 17:50

Kartal Belediyesi'nin 21. Yüzyıl'da uyguladığı ilkel yöntem, görenlere adeta parmak ısırtıyor.

Çuvallayan Belediye Kartal Belediyesi!


















Çırçır Caddesine alt yapı yapmadan üste asfalt ile makyaj yapan Kartal belediyesi çözüm olarakta ilkel bir yöntem bularak esnaflara içi kum dolu çuval dağıttı.


Geçtiğimiz günlerde yağan yağmur Çırçır Esnafını mağdur etti. Çoğu esnafın dükkanlarını su basarak binlerce lira zarara neden oldu. Kartal belediyesi daha sonra havaların açmasına rağmen hemen yolu kazıp alt yapıyı güçlendirmesi beklenirken, şaşırtan bir durum yaşandı. Esnaflara belediye tarafından içi kum dolu yeşil çuvallar dağıtılarak yağmur ve sel baskınından dükkanlarını korumaları önerildi. Olayları bilmeden Caddeden geçen vatandaşlar bir anlam veremedikleri çuvallara garip garip bakıp geçiyorlar.


Renkli Asfalt fiyaskosu!


Seçimlerden önce hummalı bir çalışma ile adeta Çırçır Caddesine makyaj uygulayan Kartal belediyesi, asfaltları garip bir şekilde boyadı. Boyanın yeterli olmadığını söylediğimiz yetkililer, o dönemde bize bu boyaların astar boya olduğunu ve üzerine bir kat daha boya geçilip vernik tarzı bir uygulama yapacaklarını belirtmişlerdi. Aradan neredeyse bir yıl geçmesine rağmen ne boya yapıldı nede cila. Boyalar zamanla aşınınca Çırçır Caddesi soluk bir caddeye döndü. Genişletilen kaldırımlar ise araçların park alanına döndü.


Yönetenlerin sıkılmadan her gün esnafın önünden geçerek belediyeye gitmeleri ise hayretlerle karşılanıyor.



Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2015, 16:23

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
ali
ali - 9 yıl Önce

süper bir tesbit sayın basın çok teşekür ler. keskin

mehmet
mehmet - 9 yıl Önce

müstahak böyle devam oy vermeye devam

SIRADAKİ HABER

banner17