CHP'nin Kartal'da gruru oldular.

Cumhuriyet Halk Parti'li üç meclis üyesi RANT olduğu iddia edilen Hukuksuz rant önergesine Belediye başkanına rest çekerek, dik duruşlarıyla CHP'nin Kartal'da gruru oldular.

CHP'nin Kartal'da gruru oldular.
Haber-Analiz; Aytekin Yaşar

Cumhuriyet Halk Parti'li Meclis üyeleri Gürbüz Çiftçi, Medet Kıskanç, Dila Damla Öner dik duruşlarıyla belediye başkanı Altınok Öz'ün adeta sinirlerini zıplattıkları iddia edildi. Her dediğine evet diyen, bir dediğini iki etmeye meclis üyelerine alışık olan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, bu 3 meclis üyesinin dik duruşuna tahammül edemeyerek bir gazetede HAİN ilan etti. Oysa ki bu üç meclis üyesi Kartal'ın menfaatleri korumak için söz verdikleri seçmenlerine vazifelerini yerine getirmişlerdi. Belediye başkanı Öz'ün parti içi meseleyi basına taşıyarak CHP'ye zarar verecek söylemlerde bulunması ise CHP tabanında ve kamuoyunda hayretlerle karşılandı. 

Altınok Öz disipline verilecek mi?


CHP'li belediye başkanı Öz'ün Parti disiplinine uymayan bu davranışına, parti içi meseleyi basına taşımasına CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın nasıl bir tavır uygulayacağı ve disipline verip vermeyeceği ise kamuoyunda merakla beklenmekte.

Meclis üyelerinden başkan Öz'e örnek olacak davranış!


Kendilerine basın yoluyla "hain" diyen belediye başkanı ve konu hakkında ki fikirlerini öğrenmek için telefonla aradığımız Cumhuriyet Halk Parti'li Meclis üyeleri Gürbüz Çiftçi, Medet Kıskanç, Dila Damla Öner, "Parti içi meselelerimizi basın yoluyla tartışmak bizim ahlakımıza yakışmaz. Cumhuriyet Halk Partisi köklü bir partidir. Bizler partimizin kültürüne ve disiplinine uygun şekilde görevimizi yapıyoruz. Gerekli konuşmalarımızı ilçe başkanımıza yaptık." dediler.

Size bilgi taşıyanları kınıyoruz.


Cumhuriyet Halk Parti'li Meclis üyeleri ayrıca yaptıkları açıklamada "Size parti içi bilgi ve belgeleri kim verdiyse buradan gazeteniz aracılığıyla kınıyoruz. Sizler basın olarak tabii ki görevinizi yapıyorsunuz." diyerek sözlerini sonlandırdılar.

Belge ve bilgileri İLÇEM'e kim sızdırdı?

Edindiğimiz bilgilere göre Cumhuriyet Halk Partisi'inde İlçem Gazetesi'nin yayınladığı bilgi ve belgeler merak uyandırdı. "Bu bilgi ve belgeleri İlçem Gazetesi'ne kim verdi?" diye merakla araştırıyorlar. Malumunuz basının kaynağını saklama ve koruma hakkı vardır. Bize bu bilgi ve belgeleri kimlerin verdiğini elbette ki söylemeyeceğiz. Ama şunu buradan bildirip bazılarını meraklarını giderelim. Bize bu haber hakkında ki belge ve bilgileri bu dik duruş sergileyen meclis üyeleri vermedi. Belediye başkanının en yakının da olup, vicdanen rahatsızlık duyan birisi verdi.

Ne demiştik "Bizi izlemeye devam ediniz..." :)
Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2015, 17:41

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah AÇIK
Abdullah AÇIK - 9 yıl Önce

Böyle bir olay üzerine diğer
Meçlis Üyelerinin ne yapması gerekir?
Hemen söyleyelim...
Önce bir yüzlerinin kızarması gerekir normalde…
Öyle ya…
Sizin Meçlis Üyesi olarak seçildiğiniz bir yerde arkadaşlarınız ihanetle suclanıyor...
Ne diyelim?
Yazıklar olsun!

gülbahar
gülbahar - 9 yıl Önce

Belediye başkanı kartalla ilgili önemli bir karar alınırken oy vermeye tenezül etmeyip yukarıda kahvesini yudumluyor sonra kendi meclis üyelerine hain damgası vuruyor tabi adam sonuçların ne olacağını biliyor mahkemelere gitmek istemez hani belediye başkanı tüm halkla ortak karar verecekti hani bu meclis üyeleri kartalda seçilirken biz iyi günde kötü günde diye halka söz vermişti bunları söyleyen başkan ve meclis üyeleri neredeler , peki başkan şimdi neyapıyor partili olmayanlara iş aş ekmek... sevindik

ismail
ismail - 9 yıl Önce

Altınok istifa kartala sen ha.... ettin. keskin

ASLAN
ASLAN - 9 yıl Önce

adamsiniz

SIRADAKİ HABER

banner17