CHP'li meclis üyesi'nden 'Koyun' hakareti!

CHP'li meclis üyesi Yusuf Altay sosyal medyadan öyle bir hakaret etti ki, şimşekleri üzerine çekti.

CHP'li meclis üyesi'nden 'Koyun' hakareti!
banner46

CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi Yusuf Altay Facebook'ta Ak Parti'lilere "koyun" diye hakaret etmesi tepkilere neden oldu.



Atalar Mahalle Muhtarı Erhan Gülmüş facebook'ta kendisini ziyarete gelen Ak Partililere teşekkür mesajı yayımladı. Gülmüş "Ak parti kanadı bölgede çok hızlı bir sekilde çalışması dikkatimi çekiyor. Hani diyorlar ya ilk gün gibi sanırım bu çalışmalarıyla ne demek istediklerini anlayabiliyorum. Ak parti 28. Sira millet vekili adayı Ayser Soy ve Ak parti milet vekili Orhan Birdal ile birlikte eski Kemah belediye başkanım Hüsamettin Şanal beyin muhtarlığımıza gelip sorunları dinlemesi vatandaşlarımıza sorunları konusunda yol gösterici olmaları ciddi anlamda halkçılık ifadesini göz önüne getirdi. Ayrıca bu ziyarette teşviki ile Yavuz Içmeli bey, Salih Koç beyin, Türkan Yılmaz hanim, Münevver Can hanimefendiye insanin insana olan degeri misafirlikten yani hal hatır sormaktan geçen uslubüyla gelip bir fincan kahve içip sicak sohbetleri için teşekkür ediyorum. Kimse ile kimseyi kıyaslamiyorum ama bu hayatta calismayana ekmek olmadigini her defasında söylediğimde bana fırıncılar kızıyor. Saygılarımla.." diye belirtti.


Koyunlarlarına anlatmaya çalışmakta!



Yusuf Altay, Atalar Mahalle Muhtarı Erhan Gülmüş facebook'ta yorumuna öyle bir yorum yazdı ki, ortalık karıştı. CHP'li meclis üyesi Yusuf Altay "Erhan Gülmüş bey Koyunlarlarına anlatmaya çalışmakta!" diye yazarak Ak Parti'lilerin şimşeklerini üzerine çekti.



Yusuf Altay'a Tepki yorumları geldi;



Abdullah Gümüş Terbiyesizligin lüzumu yok.. %52 oy almış bir partinin secmenine begenmesenizde, dusuncesi hosunuza gitmese bile koyun demeniz ne kadar dogru? Bu mu sizin cagdaslik aydinlik anlayışınız. Yazik.. cok yazik..



Haydar Goksoy Yusuf Altay abi diyoruz saygı duyuyoruz ama Haddini bil,yoksa haddini bildirmek zorunda kalıcaz.okumuşsun ama boşuna okumuşsun


Yüksel Doymaz Yusuf bey hakarete hiç gerek yok ,ama sizin zihniyetiniz bu " hakarek aşagılama ,zorbalık malesef ,sizden bizden ayırım .. 

Hüseyin Özkul Herkes içinde olanı dışarı çıkarıyor. İrin olan da güzellik olan. Allah ıslah etsin kin nefret olanları. Dillerindende insan sevgisi düşmez .



Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2015, 10:25

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Necmeddin
Necmeddin - 8 yıl Önce

Kişi kendi ne ise herkezi öyle görür mus. Kendi kartal için kaç kararı kendi kararı ile almışlar düşünsunler. Gecen dönem Ibrahim Doğan vardı bu dönem 3 meclis uyesi chp var. Her yanlışa tamam demiyen bu arkadaşlarının yanlarında hangileri durmuş vicdanlari rahatmi sormak lazim kartal'la ne kattiniz bunu söyle koyun beyan etmeyın. Yer yüzündeki en değerli varlık insan birazda bu gözle bakıp gerçeği görün Ak partinin yaptığı hizmeti görün

SIRADAKİ HABER

banner17