CHP'li Kartal Belediyesi'ne görevi kötüye kullanmaktan savcılık soruşturması

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e ve İmardan sorumlu başkan yardımcısı Ali Apaydın ve görevlilere görevi kötüye kullanmaktan savcılık soruşturması açıldı.

CHP'li Kartal Belediyesi'ne görevi kötüye kullanmaktan savcılık soruşturması
Kartal Belediyesi'nde imar konularında yaşanan olaylar her geçen gün daha bir garip hal almaya başladı. Geçtiğimiz ay CHP'li H.S. isimli vatandaş "benim arazime çöktüler" diye belediye meclisinde haykırmıştı. Şimdi'de Hasan Yavuz isimli vatandaş İstanbul Anadolu Cumhuriyet savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

400 metre kare arsam 158 metre kare oldu!

Hasan Yavuz isimli vatandaş 400 metre kare olan arsasının 158 metre kareye kadar düşürüldüğü iddiasıyla Kartal Belediyesi yetkilileri hakkında görevi kötüye kullanmaktan savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Görevini kötüye kullanan Kartal Belediyesi!

2016/170... soruşturma numarıyla Cumhuriyet savcılığına verilen açıklamada;
15/09/1986 tarihinde Kartal Belediye Başkanlığı'na müracaatımı yapmıştım. Bana tapu tahsisi yapıldığı zaman belediye tarafından belirlenen bedeli yatırdım. Ancak belediye görevlilerinin görevlerini kötüye kullanmaları nedeni ile benim 400 metre kare olması gereken taşınmazımın önce 306,89 metre kareye daha sonra yapılan parselasyonla 197,75 metre kareye en son yapılan imar uygulaması ile 158 metre kareye düşürülmüştür. Benim parselimini 400 metre kare imar uygulaması yapıldıktan sonra da azami dop oranı olan %40 uygulandığında en az 240 metre kare olması gerekirdi.
ancak belediye görevlileri benim arazimi 158 metre kareye düşürmüşlerdir. Bu durum İst. 4. İdare Mah. 2013/2010 Esas sayılı dosyasında alınan bilirkişi raporu ile tespit edilmiştir. Ben görevini kötüye kullanan Kartal Belediyesi görevlileri hakkında şikayetçiyim." diye iddiada bulunuldu. 


Chp'li belediye yalan ve hile ile!

Cimer'e de 74..... nolu başvuru numarasıyla şikayette bulunan vatandaş özetle;

"Yer: 1119 ada 4 parsel. Chp'li belediye yalan ve hile ile, komşularımı üzerime gönderdi. Kazandığım davadan feragat ettirildim. Belediye başkanı düzelecek dedi. Sonra el atılan yerleri kendi çıkarları doğrultusunda değerlendirip çıkarcı mütahitlere sundu. Yerimi hile ile gasp ettiler. 18.Madde uygulaması yapılmadan hak sahibi olduğum yeri, Konut alanında kalmasına ve bedelini 30 yıl önce ödememe rağmen başkasına sattılar. Elimde belgeleri ile mevcuttur. Encümende satış yapıldı. İmar Parseli oluşmadan mütahite atık alan gösterilerek yer satıldı. (280m²-450m²-290m² atık alanlar). Bu davanın takipçisi olacağınıza inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanım Önce size sonra Rabbime havale ettim" diye yazdı.



Ali Apaydın hakkında şok İddialar;

Bir sonra ki haberimizde Ali Apaydın hakkında ki şok iddiaları yayımlayacağız.

Ali Apaydın vatandaşa, "kime para ver" dedi?

Parayı kim verdi?

Ne kadar verdi?

Sonrasında neler yaşandı?

Çok Yakında. Bizi izlemeye devam ediniz...

Ne demiştik;

GERÇEKLERDEN HERKESİN HABERİ OLMALI...








Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2017, 02:49

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17