CHP'li Gülcemal Fidan'dan Hakaret dolu sözler!

Damal'dan İthal Başkan yardımcısı ve Meclis üyesi Gülcemal Fidan Belediye Meclisinde adeta içindekileri kustu!

CHP'li Gülcemal Fidan'dan Hakaret dolu sözler!

CHP'li Kartal Belediye başkanı ve yardımcısı hakaretleriyle ve eylemleriyle Cumhuriyet Halk Partisine ciddi zarar veriyorlar.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Basını Özgür bırakın" derken, Belediye başkanı ve yardımcısı hakaretleriyle ve tahammülsüzlükleri ile tam tersini yapıyorlar.


CHP’li Kartal Belediye Başkanı’nın Engelliler Günü’ndeki görüntüleri gündemden düşmeden, bu seferde aynı belediyenin Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, mecliste yaptığı konuşmada, bu olayla ilgili Tv’lerde yorum yapanlara, meclis üyelerine ve ülkemizdeki sığınmacılara yönelik ağır hakaretlerde bulundu.


Tv yorumcularına ve aydınlara “Kişiliği ve karekteri olmayan”


Belediye Meclisinin Aralık ayı son meclis toplantısında, Engelliler gününde yaşanan olayla ilgili yapılan eleştirilere yanıt veren Fidan, bu konuda eleştiri ve yorum yapan gazeteci ve aydınlara hakaretlerde bulundu.


Fidan “Bir takım yorumcular, birilerinden para alıp çıkıp televizyonlarda, kendilerini de yorumcu olarak, kanaat önderi olarak aydın olarak lanse eden, Sosyal Demokrat olsun liberal olsun kim olursa olsun, kişiliği karakteri olmayan, toplumun öz değerlerini görmeyip suni gündemle ülkenin önünü perdeleyip, perdenin arkasından başka şeyleri yürütürken onlara ses yok, ama burya geldiği zaman bir belediye başkanının babacanlığını kamuoyuna lanse ediyor” dedi.


Sığınmacılara”Ne olduğu belli olmayan insanlar”


Konuşmasında, konuyu mecrasından çıkararak, komşu ülkelerden ülkemize sığınan insanlara getiren Gülcemal Fidan “Bu gün Diyarbakır’da bir kadınımız Devlet Hastanesi’nde doğum yaptı. Virüs rastlandı, bütün kadınlar Diyarbakır Hastanesi kapısında. Niye biliyormuzunuz? Dış politikanın göstergesi. “Üç milyon vasıfsız ne olduğu belli olmayan insanları içeri aldık ona da babalık yapıyoruz diye bir başka ülkeyi savaşa getirdik, ondan sonra da böyle sağlıkta alarm çalıyor”


Ak Parti meclis üyeleri Fidan’ın bu sözlerine tepki göstererek “Ne olduğu belli olmayan demekle ne demek istiyorsunuz” diye sordu. Bunun üzerine Fidan lafı çevirerek ‘onlar başımız üstüne’ demek zorunda kaldı.


AKP’lilerin ısrarı üzerine Gülcemal Fidan “Ne olduğu belli olmayanı söyleyeyim mi sana “ülkedeki uyuşturucu ticaretini, körpe yavrularımızın o sınırın boşalmasıyla birlikte çocuklarımızın yavrularımızın ne hale geldiğine rakamlara bir bakın ülkedeki fuhuşa bir bakın, ülkedeki ahlaksızlığa bakın. Bir dejenerasyon yaşanıyor” şeklinde anlamsız bir cevapla sonlandırdı.


“Basın mı kalmış”


Fidan sözlerini şöyle sürdürdü “Kartal’ı konuşuyorsunuz ya, kaç gündür Türkiye’nin gündeminde.. O ahlaklı basın. Basın mı kalmış ki, gazetemi kalmış ki, televizyon mu kalmış ki, kralların elinde”


“Meclis üyelerine de hakaret”


Belediye başkanımızın bu tavrıyla bu anlayışıyla kamuoyuna böyle lanse ederek buradan prim elde etmek isteyenler, bunu basına servis yapanların dünya engelliler gününde bu konuyu bu hale getirenlerin aslında Engelli olduğunu ben tahmin ediyorum, Bunu da 7 şiddetinde deprem gibi çıkıp burada anlatanlarında yine o türlü zihinsel problemleri olduğunu ifade ediyorum. Belediye Başkanımız engelli dostudur, sağlık dostudur. Ben isterdim ki o basın Türkiye’deki işsizliği konuşsun. Bu ülkedeki yoksulluğu bilmiyormusunuz. Bu yaptığınız sözlerin hepsini de kınıyorum” 
Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2014, 09:57

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Erdem
Erdem - 9 yıl Önce

Utanıyorum chp li olarak bunlardan kim başımıza bela etti bu karsliyi anlamiyorum nefret ettim bunlardan sacmalamaktan başka bişey bilmiyor burayı dağbaşı sanıyor.














yuksel

Erol birkoç
Erol birkoç - 8 yıl Önce

Siz o kadar konuşun ki onun kadar siyaset den alamazsınız

SIRADAKİ HABER

banner17