CHP'li Altınok Öz'ün İslam Cumhuriyeti endişesi

CHP'Li başkan Recep Tayyip Erdoğan'a cevap verdi. Türkiyeyi Hafızlar'ın yönetmesinden endişe duyan CHP'li başkan bu seferde Türkiye'nin İslamla yönetilmesiyle ilgili endişesini dile getirdi.

CHP'li Altınok Öz'ün İslam Cumhuriyeti endişesi
Önceki yıllarda hafızlarla ilgili yaptığı konuşmayla muhafazakar insanların tepkilerini üzerine toplayan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz yine gündemi sarsacak konuşmalar yaptı.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, DİSK Emekli-Sen İstanbul 4. Şube’nin çadırdaki kahvaltısına katıldı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarına cevap verdi. Belediye başkanının ilçe belediye başkanı gibi değilde siyasi parti genel başkanı veya yardımcısı gibi konuşması şaşkınlıkla karşılandı.


Başkanın "Hafızlar yönetirdi" endişesi!

Geçtiğimiz yıllarda Kartal meydanında kalabalık topluluğa konuşan Altınok Öz "Atatürk olmasaydı bu gün Türkiye'yi hafızlar yönetirdi" demiş ve muhafazakar kesiminin kızmasına neden olmuştu.


 
Belediye Başkanının "Anadolu İslam Cumhuriyeti" endişesi!


Kahvaltıda konuşan belediye başkanı "Perşembe günü Sayın  Cumhurbaşkanımız konuştu ve dedi ki “Artık bu sistem çökmüştür Demokratik sistem ile devam etmemiz mümkün değildir” Peki bunun karşılığı ne? Bunun karşılığı Anadolu İslam Cumhuriyetidir. Başka izahı var mı? Benim aklıma başka birşey gelmiyor. Ya çıksınlar kafalarının arka taraflarında gizlediklerini söylesinler yada Askeri ihtilallerin dahi askıya almadığı Demokrasiyi askıya almadıklarını izah etsinler. Başka türlü düşünemeyiz." dedi. 
Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 19:42

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gokhan akp
Gokhan akp - 9 yıl Önce

chp zihniyetinden de başka bir konuşma beklenemez ya.

abdullah G
abdullah G - 9 yıl Önce

Asıl kebdi düşündüklerini izah etmiş. Ne yazik ki boyle zihniyete sahip insanlar Kartal'da belediye başkanı. Evet Islam cografyasinin lideri Turkiye olacak ve Islam Cumhuriyetidir kurtulus ve refah

SIRADAKİ HABER

banner17