CHP'li Altınok Öz'ü İmamlar protesto etti!

Altınok Öz yanlış icraatları, konuşmaları ve tavırlarıyla kamuoyunun tepkisini çekerken mensubu olduğu partisi CHP'ye zarar veriyor.

CHP'li Altınok Öz'ü İmamlar protesto etti!
Geçtiğimiz hafta içi Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz, Kartal’da görev yapmakta olan din görevlilerine yönelik iftar yemeği düzenledi.


İftar yemeğine bazı görevliler katılırken, özellikle
İmam Hatiplerin büyük çoğunluğunun toplu şekilde iftar yemeğine katılmayarak protesto ettikleri öğrenildi.



Facabookt'ta ki hesabında açıklama yapan İmam
Yücel Kara; "5 yıllık belediye başkanlığı döneminde bir kez olsun camiler ve din görevlileri haftası programına katılmamış ve günümüzü kutlamamış, hiçbir kutlu doğum haftası etkinliklerinde görülmemiş, bizi ilgilendiren konularda müftülüğümüzü muhatap bile almamış, istenilen randevulara cevap bile vermemiş bir adamın, maneviyatını dahi bilmediği iftar davetine bir din görevlisi olarak ben katılmıyorum." dedi.


Gazetemizde günler öncesinden mesaj yazan İmam Yücel Kara "S.A Aytekin Kardeşim Allah gayretinde seni muvaffak kılsın ve Ramazan ayın mübarek olsun. Bildiğin üzere belediye başkanı imamları iftara davet ediyor. Geçen yıl hocalarımızı çadıra davet etmiş maalesef katılan hocalarımız oturacak sandalye bile bulamamışlardı. Bu yılda davet etti. Buna ilk tepkiyi geçen sene olduğu gibi bu yıl da gerekçelerimi sunarak katılmama kararı aldım. Bunu da hem mesaj yoluyla hemde face den duyurdum. Yarında hem Din görevlileri derneği hem diyanet-sen gerekçeleri sunarak katılmama kararlarını açıklayacaklar. Bu tepkinin özellikle din adamlarının tepkisinin bir haber değeri vardır inşaallah Birileri imamları çantada keklik görmesin.  Allaha emanet ol" demişti.
Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2014, 19:24

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17