CHP'den ve Kartal Belediyesi'nden İmam Hatip Karşıtlığı desteği!

Okul Bahçelerinde İmam Hatip İstemiyoruz çığlıkları atan eylemcileri çocuklar korku dolu ve endişeli bakışlarla izliyorlar. Eylemciler düdük çalıp İstiklal marşımızın okunmasını engellediler.

CHP'den ve Kartal Belediyesi'nden İmam Hatip Karşıtlığı desteği!
Yeni eğitim öğretim yılının başladığı bu günlerde Okul bahçelerinde ve önlerinde CHP'li siyasilerin desteğiyle yapılan eylemler toplumun huzurunu bozuyor.

Eğitim, siyasete alet ediliyor!

Kartal'daki Uğur Mumcu mahallesinde bulunan Hürriyet imam Hatip Ortaokulu'na yönelik protestolar okulların açıldığı ilk gün de sürdü. Okulun bahçesinde toplanan çok sayıda kişi, Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu'nun Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu'na taşınmasını istemeyen veliler okul bahçesinde eylem yaptı. CHP İstanbul Milletvekili Müslim Sarı'nın da destek verdiği eylemciler düdük çalarak İstiklal Marşı'nın okunmasını engelleyip, okul bahçesindeki imam hatipli çocukların ailelerine sataştı. Torununu imam hatipe yazdıran bir dedenin eylemcilere tepkisi ise sert oldu. Kendilerini okulda istemediklerini söyleyen bir kadının üstüne yürüyen dede, "burası okul, Milli Eğitim izin verdi çocuklarımızı yazdırdık, şikayetinizi yetkililere bildirin" diye tepki gösterdi. 


Kartal Belediyesi'nden araç takviyesi!


Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu'nun Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu'na taşınmasını istemeyen veliler okul bahçesinde eylem yaptı. Daha Sonra Kartal Belediyesi personel araçları velileri alarak Kartal İlçe Milli Eğitim önnüne getirip eylem yapmalarını destekledi.


Altınok Öz kimlerin belediye başkanı?


Tüm Kartal'ın Belediye Başkanı olan Altınok Öz'ün böyle bir olaya izin vermesi vatandaşları kızdırıyor. Vatandaşlar "Kartal Belediye başkanı sadece imam hatip karşıtlarının başkanı mı? İmam Hatip isteyen veliler ve öğrencilerin belediye başkanı değil mi?" diye soruyorlar.  




Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 08:56

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17