CHP Kartal İlçe Gençliğinden Uğur Mumcu'ya Vefalı Anma

24 Ocak 1993 de Ankara’da arabasına bomba konularak...

CHP Kartal İlçe Gençliğinden Uğur Mumcu'ya Vefalı Anma

24 Ocak 1993 de Ankara’da arabasına bomba konularak katledilmesi sonucu hayatını kaybeden gazeteci Uğur MUMCU’ yu CHP Gençliği kendi adının verildiği Uğur Mumcu Mahallesi’nde andı.

Kartal CHP Gençlik Örgütü Lise Komisyonunun hazırlamış olduğu Uğur MUMCU anma etkinliği 24 Ocak 2012 saat: 19.00 Uğur Mumcu Mah. Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezinde gerçekleştirildi. Program başında Lise Komisyonu tarafından katılımcıların duygularını paylaşabileceği ‘Korkusuz Kalem’ adlı bir defter hazırlandı.

İlçe Başkanı Kamer GÖK ve İlçe Yönetimi, İlçe Kadın Kolları, Belediye Başkan Yardımcısı Gülseren BÖYÜKTAŞ ve CHP Meclis Üyelerininde arasında bulunduğu yoğun katılım sağlanan etkinlikte konuşmasını yapan Lise Komisyon Başkanı İsmail ÖZTÜRK; “Hiç bir şekilde yılmayacaklarını ve devrimci gençler yaratmayı görev edindiklerini dile getirdi.”

Etkinlikte Uğur MUMCU ’ nun hayatı, son makalesi ve Cumhuriyet Gazetesi’ne yazdığı yazı aktarıldı. Lise komisyonunun hazırlamış olduğu tiyatro, slayt gösterimi, müzik ve şiir dinletisiyle devam eden etkinlikte aynı gün katledilen Gaffar OKKAN ve katliamlarda hayatını kaybetmiş devrimci değerlere de yer verildi. Program sonunda gençler Gün Doğdu Marşı ve sloganlarla salonu coşturdu.

Gençlik Örgütü Yönetimi ve Lise Komisyonu hep bir ağızdan “Mustafa Kemal ’in bize açmış olduğu bu yolda Denizlerin ruhuyla Uğurlar gibi korkusuzca mücadeleye yılmadan devam edeceğiz”yeminiyle etkinliği bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2012, 21:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17