CHP Kartal İlçe Başkanı Av. Kamer Gök İlk açıklkamalarını Yaptı. İşte Yeni İlçe Yönetimi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkanı Av....

CHP Kartal İlçe Başkanı Av. Kamer Gök İlk açıklkamalarını Yaptı. İşte Yeni İlçe Yönetimi
banner46

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkanı Av. Kamer Gök, “ Eskiden beri birikimi olan bir insanım, bu tür görevleri çokça yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Kartal Belediyesi CHP Meclis üyesi ve Meclis 1. Başkan vekili Av. Kamer Gök’ile ilk biri bir görüşmeyi gerçekleştirdik ve Duayen siyasetçinin PARTİ tabanına, partililere, Kartal belediyesine ve Kartal halkına olan mesajını aldık. 05.12.2011 pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Kartal belediyesi, Aralık ayı meclis toplantısı öncesi Meclis 1. Başkan vekilliği, Hukuk ve Trafik Komisyonu üyeliklerinden istifa edeceğini hatırlatan tecrübeli ve sevilen politikacı Kamer Gök, şöyle devam etti : “ Kartal, özelliği bakımı ile ilgili olarak şunu ifade etmek istiyorum. Ben bir görev beklentisi içinde değildim. Ancak partimizin Sayın yetkililerinin bu dönem özellikleri itibarıyla görev almamı istediler. Bende verilen görevden kaça bilecek durumda yâda Genel Merkez ve İstanbul İl Başkanlığı’nı ikna etme konusunda, bir başka arkadaşımızı bu göreve yönlendirmeleri bakımında ikna edenlerin arzusunu üstlenmiş bulunmaktayım. Çok rahatsız değilim partimin Kartal’da dizleri üzerine, ayağa kalkması gerektiğine inananlardanım. Partililerimizin benim gelişimle çok mutlu olduğunu ve olduklarını görüyorum, izliyorum. En kısa süre içersinde kendimizi hissettireceğiz.  Kartal’lı yurtdışlarımızla, en geniş manada gerekli dayanışmayı yapacağız, onları kucaklayacağız, onlarda bizi kucaklayacaklar” diye konuştu.

 

“ CHP’ DE YERE BIRAKILAN OLMAZ”

 

Gök, şöyle devam etti: “Türkiye’nin benim gibi bilgi ve birikime sahip yöneticilere ihtiyacı olduğu kanaatindeyim. Bu konuda çok fazla tevazu iyi bir şey. Sosyal Demokrasiyi bilen ve Sosyal Demokrasiye inanan, Türkiye’deki Sosyal Demokrasinin geleneklerine vakıf bir  insanım. İyi olacak inşallah, Kartal için. Bu arada önemli bir konuyu da hatırlatmak istiyorum. Bizim partimizde ÖTEKİ olmaz, YERDE bırakılanda olmaz. Herkesi samimiyetle ve sevgiyle kucaklayacağız, herkesin bilgi ve birikimine ihtiyacımız var. Yan yana yürümeye başlayacağız ve birbirimize ENERJİ ve CAN katacağız, katmak zorundayız. Türkiye’nin de buna ihtiyacı var Türkiye zor bir süreçten geçiyor.Bir yandan Türkiye’ye omuz verirken öbür yandan da  partili üyelerimize,seçmenimize omuz vererek,can ve yürek katarak yürümeye devam edeceğiz.” İfadesini kullandı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Efsane politikacı Av. Kamer Gök, “ Gazeteniz vasıtasıyla Kartal halkına özellikle TEŞEKKÜR ediyorum. Kartal halkı geçtiğimiz yerel seçimlerde bize yerel iktidarı verdi bunun için Kartal’daki seçmene ve herkese Teşekkür ediyorum. Bize inanmalarını bize destek vermelerini bekliyoruz, Kartal halkının bizden çok beklentileri olduğunu da biliyoruz. Ayrıca şu konunun da altını çizmek istiyorum. Kartal belediyesi, Kartal’ın çok önemli bir markası. Bu markayı halkımızla birlikte koruyacağız, bunu yurtdışlarımıza doğru anlatacağız. Belediyenin çözmesi gereken meseleleri belediye başkanımız zaten çözüyor. Çözmesi başka kurumlarla ilgiliyse orada danışmanlık yapacaklar, Sayın belediye başkanımız. Bizde bu sürece katılacağız.

Kartal’a hizmet etmek hem bizim için hem de belediye başkanımız için bir İBADET meselesi gibi bakıyoruz. Halkımızın beklentilerini bu manada karşılamak için, Sayın belediye başkanımızla, belediyedeki diğer  siyasetten gelmiş arkadaşlarımızla tam bir dayanışma içinde ve Kartal halkının bütün beklentilerini karşılayarak ve her türlü dayanışmayı hak etmiş bu insanlarla bir arada olmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız.Bu arada hatırlatmak istiyorum.

05.12.2011 tarihinde yapılacak olan Aralık ayı meclis toplantısında BÜTÜN görevlerimden İSTİFA edeceğim. Meclis Başkan vekilliği de dahil. Hukuk Komisyonu Başkanlığı ve üyeliğinden, Encümen Kurulu üyeliğinden ve Tarife Komisyonu ve diğer Komisyonlardan da görevlerim vardı. Komisyonlarda birlikte çalıştığımız arkadaşlarıma teşekkürle birlikte bu görevlere VEDA edeceğim.

Bu arada 11 Aralık 2011 tarihinde Kartal CHP İlçe Örgütü’de Devir ve Teslim töreni düzenlenecek” hatırlatması yapan CHP Kartal’ın çiçeği burnunda ki yeni İlçe Başkanı Av.  Kamer Gök, CHP Kartal İlçe Sekreteri Av. Ümit Çiftçi, Yönetim Kurulu üyeleri Kemal  Berk ve Cemal Çoban, ile birlikte.

 

LİSTE NETLİK KAZANDI

 

Kartal CHP İlçe Başkanı Av. Kamer Gök, devir teslim yapıldıktan sonra yapılacak olan toplantı ile görev bölümü yapılacağını ve netleşen isimleride açıkladı.

 

Av. Kamer Gök, Başkan

 

Av. Ümit Çiftçi, İlçe Sekreteri

 

Süleyman Güzel

 

Selma Memişoğlu

 

Aydın Gül

 

Tamer Vurun

 

Ayhan İnce

 

Saadettin Topal

 

Ömer Şahin

 

Büklü Çalıyiğit

 

Cemal Çoban

 

Deniz Doğan Günay

 

Mahmut Özmen

 

Hasan Kurtuluş.

 

Hayırlı ve uğurlu olsun. Allah utandırmasın.

 

FETHİ SATICI

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2011, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17