chp kartal belediye başkan adayı belli oldu. Hüsnü süslü

CHP''nin merakla beklediği aday netleşti.

chp kartal belediye başkan adayı belli oldu. Hüsnü süslü
Dr. Hüsnü Süslü Chp Kartal belediye başkan adayı oldu....

CHP'de Kartal Belediye Başkan adaylığı için Hüsnü Süslü'nün ismi açıklandı. Hüsnü Süslü, Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde Algoloji Uzmanı olarak görev yapıyordu.

Hüsnü Süslü 1970 de Erzincan da doğdu. İlk orta ve lise eğitimini İstanbul da tamamladı. 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Mardin ve Kocaeli illerinde mecburi hizmetlerde bulundu. 2002 yılında Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Anesteziyoloji ve Reanimasyon ihtisasını tamamlıyararak uzman oldu. 2006 da Algoloji(Ağrı) Eğitimini İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Algoloji Bilim Dalı'nda tamamladı. Aynı yıl Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğ. ve Arş. Hastanesi'nde Ağrı Merkezini açtı. 6,5 yıl süresince buranın sorumlu hekimi olarak görev yaptı. Halen Maltepe Üniversitesi Maltepe Tıp Fakültesi Hastaneleri Algoloji (Ağrı) Merkezi sorumlu hekimi olarak görev yapmakta, ağrı ile ilgili çalışmalara burda devam etmektedir.

2008 yılında Türk Algoloji Derneği'nin yaptığı Girişimsel Ağrı Tedavileri Yeterlilik(BOARD) sınavını başarı ile geçerek belgeyi almaya hak kazandı

İleri düzey girişimsel Ağrı Tedavileri eğitimini Hollanda ve Macaristan'da  Epiduroskopi eğitimini İtalya'da, Ozon tedavisi ve Vertebroplasti eğitimini ülkemizde tamamladı.

2011 yılında T.C Sağlık Bakanlığı'ndan Algoloji Yan Dal Uzmanlık Belgesi'ni aldı. Bu belge medikal ve ileri düzey girişimsel ağrı tedavilerinde yeterlilik ve yetki vermektedir.

Evli olup 2 erkek çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2014, 16:27

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
caner demir
caner demir - 10 yıl Önce

Yolunun açık olsun sayın hocam.

SIRADAKİ HABER

banner17