CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayları biraraya geldiler. Öz Hariç!

CHP Kartal İlçe Başkanlığı, Belediye Başkan Aday Adayları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayları biraraya geldiler. Öz Hariç!
banner46

CHP Kartal İlçe yönetimi ve aday adayları 12.09.2013 Perşembe günü Saat 09:00 da KOLCUOĞLU Restaurant’da buluştular.
  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Av. Kamer GÖK ve Yönetim Kurulu Üyeleri 2014 yerel seçimlerinde partinin adayı olmak isteyen aday adayları Ali Turabi ARTUÇ, Birsen TURSUN DEMİREL, Erol ALTUNOĞLU, Hüsnü SÜSLÜ, Mustafa KUL, Mustafa YALÇINKAYA ve Zeynep GÜLRÜ ÖZKAN ile sabah kahvaltısında bir araya geldiler.


Kartal Belediye başkanı Altınok ÖZ toplantıda bulunmadı.


8 aday adaylığı başvurusu yapılan Kartal CHP'de tertiplenen toplatıya 7 aday adayı katılırken Altınok Öz katılmadı. Basına kapalı olan toplantıya Altınok Öz'ün neden katılmadığı ise bilinmiyor.


Toplantıda konuşan CHP Kartal ilçe başkanı Avukat Kamer Gök "Sevgili arkadaşlar, aday adaylıklarınızı çok önemsemekteyim, iki nedenle değerli ve önemlidir. Birincisi partimizin çok değerli olduğu anlamı ve sonucu olduğunu görmekteyim. Çokça başvuruların anlamını bu şekilde yorumlaya biliriz. Ayrıca sizlerinde Kartaldaki iktidar hedefimizin devamına dönük ortaya çıkmanızı hem partimiz açısından, hem Kartal açısından hem de Türkiye açısından değerli bulmaktayım. Bu nedenle yüreklilik göstererek ortaya çıkışınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum.


Aday adaylığı kararıyla ortaya çıkışınız partiye ve bize özel bir katkı getirmektedir. Ben onu her vesileyle görüyorum ve tespit etmekteyim. Kartal kamuoyunda CHP bu yönüyle çok olumlu olarak konuşuluyor, bu süreci partimizin geleneklerine bağlı olarak ve meseleleri partimizin kendi kabuğunda görüşerek adaylık arayışınızı çok desteklemekteyim. Umut ederim ki bu süreci önemli ve olumlu kazanımla partimizin lehine, iktidar hedefiyle bütünleşerek yeniden Kartal iktidarına taşıyacağız. Bizim ilçe yöneticilerimiz, mahalle temsilcilerimiz ve partimizin örgütü size gerekli sıcaklığı ve dayanışmayı görev olarak telaki etmektedir.

Bizdeki beklentilerinizi bana ve ilçe sekreterine ulaşarak, beklentilerinizi karşılamaya amade olduğunuzu bilmenizi isterim. Kolay gelsin hepinize başarılar dilerim. Siyaset bahtınızı temellisi ile hepinize saygılar sunuyorum." dedi. 


İlçe başkanı Av. Kamer GÖK 12 EYLÜL darbesi yıldönümü münasebetiyle, darbenin siyasal yaşamımıza yaratmış olduğu tahribata değinerek, "Askeri yönetim ve darbelerin toplumların demokratik geleneklerini yok edebileceği gibi, demokratik toplumsal ve siyasal hafızanın oluşmasını da esas itibarıyla engeller.


Keza yetişmiş insan gücünü cezaevlerinde, sürgünlerde ve takibe uğraması nedeniyle Ülkemizin çok büyük kayıplara uğradığının tanıklarıyız biz. Ülkemize karşı işlenmiş bir insanlık suçu olarak görmekteyiz. Bir kez daha TELİN etmekteyim." diyerek sözlerini sonlandırdı.


Toplantıda konuşan aday adayları samimi bir ortamda sohbet ederek birbirlerine başarılar dilediler.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2013, 23:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17