Cem Armutlu kime dedi? “Yeryüzüne inmiş küçük tanrıcıklar gibi dolaşmasın ortalarda!“

Chp Kartal Gençlik Örgütü Başkanı Cem Armutlu, partililerine yaptığı konuşmada çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cem Armutlu kime dedi?  “Yeryüzüne inmiş küçük tanrıcıklar gibi dolaşmasın ortalarda!“
CHP Kartal Örgüt toplantısında konuşan Chp Kartal Gençlik Örgütü Başkanı Cem Armutlu "81.7 milyon nüfuslu Almanya'da 54 bin üyeye sahip olan Alman Sosyal Demokrat Partililer iktidar olurken,  74.93 milyon nüfusa sahip Türkiye Cumhuriyeti'nde 1 milyon 95 bin 480 üyeye sahip Cumhuriyet Halk Partisi eğer iktidar olamıyorsa, Bunun sebeplerini inceleyip çözmemiz gerekir ki, düşlediğimiz o güzel günlerin gelmesi mümkün olsun." dedi.

O gençliği çalışmalara katmayın!

Konuşmasına devam eden Armutlu "Sokağa hakim olmayan, mahallesinde çalışmayan emek vermeyen kişilerin delege olması, Obama'yı Türkiye Cumhuriyeti başbakanı yapmak gibi bir durumdur. Sizden genç bir kardeşiniz olarak, kişilerin delege olurken mahallesini ve partisini ailesi gibi sahiplenmiş kişilere öncelik vermenizi önemle rica ediyorum. Eğer böyle olmazsa bizler 450 bin nüfuslu Kartal'da her yerde değişmeyen 150-200 kişiyle seçim hazırlığı yapmak durumunda kalacağız. Eğer böyle olmazsa seçim çalışmalarını ve ilçemizi yine kendini yönetmekten aciz insanların eline bırakacağız. Eğer böyle olmazsa günde ortalama 100 bin kişinin geçtiği Neyzen Tevfik Meydanı'nda bizler çalışma yaparken mahallede emek veren Bahri abimizi mahalle birimine çağırarak "O gençliği çalışmalara katmayın" deme cüretini gösterebilecek kadar aciz bir yönetim tekrar başa gelecek. (Burada anlatırken kişilerden değil, zihniyetten bahsediyorum.) Bu düşünceler başa gelecek ve kalacak. Böyle olmasın. Böyle olmasın. Böyle olacaksa, hiç olmasın. 

Yeryüzüne inmiş küçük tanrıcıklar gibi dolaşmasın ortalarda!



Çünkü böyle olursa yerel seçimlerde canla başla çalışan kişilerin genel seçimlerde Ameliyat olduklarını göreceğiz. Kendileri, diğerlerini garanti altına almış kişilerin sokakta kan, ter içinde çalışan genç ve kadınları gördükleri zaman güldüklerini ve yetmezmiş gibi birde yapılan işleri baltalamaya çalıştıklarını göreceğiz. Eğer değişim olmazsa, başarısız olduğumuzu kabul etmeyip, pişkin pişkin "Kartal'da ikinci parti olduk ama, başarılıyız" diyecek mülki idarecileri göreceğiz. Böyle olmasın ki, bizlerin emeğiyle bir yerlere gelen kişiler yeryüzüne inmiş küçük tanrıcıklar gibi dolaşmasın ortalarda. Çünkü bizler artık partisini ve insanları seven, ideolojisi olan toplum için görev yapan yöneticiler görmek istiyoruz her alanda. Bizim hayalimize ortak olursanız, başarmamamız için hiç bir etken yok önümüzde. Bizim hayalimize ortak olursanız, "Ben olmazsam Cumhuriyet Halk Partisi olmaz" diyen insanlar etrafımızda olamaz. Bizler hak edene, hakkını veren bir toplumuz." dedi.

haberin devamı videoda; 




 
Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2015, 18:28

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali
Ali - 9 yıl Önce

Cem yüreğine sağlık bu lafları kime söylediğin belli bunu herkes biliyor bu lafların A.......... e çünkü o kendini bulunmaz zanedoyor ama az kaldı az ondanda kurulacağız sen bu konuşmalarınla meclis üyelerine örnek oldun bence. tebrikler cem... Yükselen

SIRADAKİ HABER

banner17