Cem Arkan Kartal Meydanını korumak için kimleri çağırdı?

Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü büro personeli Cem Arkan İBB zabıtalarına müdahale için kimleri meydana çağırdı?

Cem Arkan Kartal Meydanını korumak için kimleri çağırdı?
Haber-Analiz; Aytekin Yaşar

Kartal'da ki durumları Hayretlerle izliyorum!

Kartal'da öyle şeyler yaşanıyor ki, Belki de Türkiye'de başka bir yerde yoktur eşi benzeri.

Dün bir kamu kurumu olan Kartal Belediyesi Kartal Meydanına stand açtı. Nereye açtı? Kanunlar çerçevesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin uktesinde olan Kartal Meydanına stand açtı. Kartal Belediyesi Gençlik Kariyer Merkezi öğrencilerinin okul tercihlerine ücretsiz yardımcı olma amacıyla açılan bir stand. Şimdi aklı selim olan herkese soruyorum. Kanunlarla yönetilen Türkiye Cumhuriyeti'nde (beğenirsiniz, beğenmezsiniz!) İsteyen istediği yere stand açabilir mi? İsteyen istediği yerde eylem yapabilir mi? İlk önce ne yapmak lazım? Gerekli izinleri almak lazım, değil mi? Kartal Belediyesi İBB'den gerekli izinleri aldımı bilinmez ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi standa izin vermediğine göre demek ki bu izinsiz bir stand öyle değil mi?

Zabıtayı, zabıtaya mı dövdüreceksiniz?


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde ki zabıtalar nasıl birer memur ve emir kulu ise, Kartal Belediyesi'nde ki zabıtalar da birer emir kulu öyle değil mi? İBB zabıtaları adamlar emir almışlar "O standa izin vermeyin!"  Kartal Belediyesi'nde ki zabıtalar yani adamlarda emir almışlar "O stand orada kalacak!" Buyur buradan yak! Şu zabıtaların düştüğü duruma bakarmısınız? Memuru memura dövdürecekler neredeyse! Üstelik iki tarafın zabıtaları da kanunlar ve emirler doğrultusunda çalışıyorlarken.

Kartal'a sahip çıkmak için meydana!

4734 sayılı ihale kanunu kapsamında Kartal Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürlüğü'nde büro personeli olarak çalışan Cem Arkan'ın Facebook'tan sanki savaşmaya çağırır gibi yaptığı anons akılları durduracak cinsten. Ne diyor ihale kanunu kapsamında büro personeli olarak çalışan Cem Arkan "Kartallı dostlar Kartal Meydanına sahip çıkınız! Standımızı İBB zabıtalarına kaptırmamak için alandayız Kartal Meydanına sahip çıkınız!

 

Nasıl sahip çıkacaksınız, açıklayınız? Şiddetle mi?

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e ve kanun koyuculara güvenlik güçlerine soruyorum. Kartal Belediyesi zabıtaları kanunlar dahilinde sahip çıkamıyorda, Cem Arkan'ın çağırdığı dostları mı sahip çıkacak? Nasıl sahip çıkacaklar? Birer emir kulu ve memur olan Zabıtalara saldırarak mı sahip çıkacaklar? Bu Cem Arkan isimli Özel Kalem Müdürlüğünde ki büro personelinin daveti provakasyonmudur? Nasıl sahip çıkacağını bir anlatsın? Gerçekten kamuoyu merak ediyor ve cevabını bekliyoruz. Sayın Altınok Öz, bu ne demek? Kartal Meydanı'nı Yunan askerlerinden mi kurtaracaksınız ki böyle bir anons yapıyor emrinizde ki büro personeli. Yine soruyorum; Zabıtaların haricinde emrinizde ayrıca kolsuz güçler mi var? Arkan beyefendi'nin meydana çağırdığı "dostlar" dediği zümre kimlerden oluşuyor? Maaşlarını nereden alıyorlar? Maaşlarını sizden mi alıyorlar? Arkan'ın bu dostları kaba kuvvet ordusu mu? Kimi kimden? nereyi nereden koruyorsunuz? Kartal Belediyesi zabıtası da, İBB zabıtası da bu vatanın evladıdır. Yazık değil mi bu zabıtalara ki bu duruma düşürüyorsunuz? Bu son cümlemi hem Altınok Öz'e, hemde İBB'ye söylüyorum. Mubarek ramazanda lütfen Kartal'ı da Kartallıları da germeyin. 

İBB'den bağış almayı biliyorsunuz!

06.07.2015 Pazartesi günü Kartal Belediye Meclisine bir gündem gelecek. Gündemin 3. maddesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 4.976.439.51 TL. şartlı bağış yardımı mecliste oylanacak. Kartal'a asfalt, kent mobilyaları, ağaç, fidan, torf, gübre alımı işinin finansı için. Yani yaklaşık olarak 5 milyon lira eski parayla 5 trilyon lira. Şimdi soruyorum Altınok Öz'e ve büro personeli Cem Arkan'a "Kartal'ı sel götürüyor İBB ortalıkta görünmüyor diyorsunuz!" Şu 5 milyon lira ile Kartal çay bahçelerinin orayı İBB'nin bağışıyla yapında millet hizmet görsün. Madem İBB yapmıyor diyorsunuz, siz yapın. Siz yazın bizlerde milletçe alkışlayalım.

İşgaliye paraları alınıyor mu?

Sayın Altınok Öz, hadi Kartal'ı sel götürüyor İBB görmüyor. Kaç kere İBB ile görüşüp yapmalarını bu sorunu çözmelerini resmi yazı ile talep ettiniz? Bu yazıları ortaya koyunuz. Çay Bahçelerinde aylık 4 bin lira ile 8 bin lira arası işgaliye parası aldığınız hatta bazılarının hiç ödemediği iddia ediliyor. Çay bahçelerinden ve Restaurantlardan işgaliye parası alıyorsunuz da, neden esnafın işyerlerinin su basmasını engellemek için girişimlerde bulunmuyorsunuz? Kartal'ın huzura, Kartal'ın hizmete ihtiyacı var. Lütfen sadece ve sadece işinizi yapın.  

Sayın Arkan'a soruyorum;

Sayın Cem Arkan siz emeklisiniz değil mi? Sizden başka soyadınızı taşıyan kaç kişi belediye de çalışıyor açıklarmısınız, biz mi açıklayalım? Peki Kartal Belediyesi aile şirketi mi? Aynı soyadını taşıyan Kartal Belediyesi'nde başka kaç aile var? Açıklayalım mı? Siz mi açıklarsınız? Yada açıklamaya gerek var mı? Tabii ki yok! Ali Apaydın beyefendiye soralım; sayın belediye başkan yardımıcısı Apaydın, Cem Arkan beyefendi ne yapmaya çalışıyor, siz anladınız mı? Sayın Altınok Öz size soruyorum, Kartal Belediyesi'nde alınteriyle çalışıp hak eden bir sürü personeliniz var onların sesi çıkmıyorda neden Özel Kalem müdürlüğünde ki büro personeliniz sayın Arkan'ın sesi çıkıyor bu gücü ve emirleri sizden mi alıyor? 

Sorular, sorular nerede cevaplar? Belki Pazartesi, belki daha da yakın.


Bizi izlemeye devam ediniz... 
Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2015, 16:06

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gulay boyraz
Gulay boyraz - 9 yıl Önce

Sizler SORUYORSUNUZ ben de size soruyorum öyle yada böyle bu kurulan standin kime ne zarari var? Niye insanlari ibb tahrik ediyo bunu sordunuz mu?

cem
cem - 9 yıl Önce

peki kartal belediyesi aile şirketi mi? sorusunu ali a......... sorun
2 kardeşi belediyede çalışıyor
eşi belediyede çalışıyor
eşinin kardeşi imar da iştakibi iskan işlerini hallediyor...
daha neler neler... kalici

SIRADAKİ HABER

banner17