Büyük Birlik Partisi Kartal Belediye Başkan adayı Mimar Melih Işıksalan

Büyük Birlik Partisi Kartal İlçe Başkanlığı Belediye başkan adayını tanıtma programı tertipledi.

Büyük Birlik Partisi Kartal Belediye Başkan adayı Mimar Melih Işıksalan
Büyük Birlik Partisi Kartal İlçe Başkanlığı'nın Emex Otelde düzenlediği Kartal Belediye başkan adayını tanıtma programına geniş katılım oldu. Muhsin Yazıcıoğlu ve BBP sevdalıları, adaylarını coşkuyla karşıladılar.



Büyük Birlik Partisi Kartal İlçe Başkanı Murat Albayrak, Kartal Belediye başkan adayı Mimar Melih Işıksalan'ı ve meclis üyesi adaylarını yanına alarak masa masa dolaşıp tanıttı. Gazetemize özel açıklamada bulunan ilçe başkanı Albayrak "Bu seçimde mimar adayımızla ve kaliteli meclis üyelerimizle Kartal'da siyasi dengeleri değiştireceğiz. İddialıyız ve hazırlıklıyız. Aldığımız oylar Kartal'da gündem oluşturacak" dedi.



Bizim adayımız Yüksek Mimar'dır


Selamlama konuşması yapmak üzere kürsüye davet edilen BBP Kartal İlçe Başkanı Murat Albayrak "Sevgili belediye başkan adayımız, meclis üyesi adayımız ve değerli dostlarımız hoş geldiniz.  Bu gün burada Büyük Birlik Partisi'nin seçim startını vermiş bulunuyoruz. İnşallah Allah bizi mahçup etmesin. Buraya gelmekle bize büyük mutluluk verdiniz. Bu seçimlerde İnşallah BBP sandıklardan çıkacak.  BBP nin bunu 94 ten beri hak ettiğini biliyoruz.  Kadrosu var mı? sorusunu da bu gün cevaplamış olduk. BBP'nin belediye başkan adayı Yüksek mimar Melih Işıksalan'dır.  Kartal belediye başkan adayları içerisinde başka bir mimar aday yok. Bir belediye başkan adayı da mimar olmalıdır zaten. Belediyecilik işi aslında mimar işidir. Kartal'da olmayan bir liyakatli kadroya sahibiz. Bu seçimde hane hane gezerek kendimizi anlatmak istiyoruz.  Bu günkü bu topluluğun bu konuda bize yardım edeceğine eminim.


Kartal'ı ancak bir mimar yönetebilir, değiştirebilir.


Arkadaşlar bu seçim önemlidir. Kartal'da 500 bin civarında nüfus var. Bu nüfus bir çok ilin nüfusundan fazla bir nüfus. Coğrafi olarak ta Kartal Türkiye de bulunması zor bir ilçedir. Niye söylüyorum bunu? Önünde deniz, arkasında orman olan başka bir semt bulmanız mümkün değil arkadaşlar.  Mimari anlamda da, coğrafi anlamda da iyi bir ilçe olabilir Kartal. Neyimiz eksik burada? Biz bu güzel şehri tamamen inşaat yığınlarıyla doldurduk. Çevrenizde görüyorsunuz, her gün bir yapıyla karşılaşıyorsunuz ve hiç biri birbirine benzemiyor. Bunları ancak bir mimar yönetebilir, değiştirebilir.  Ancak bizim dışımızda ki partilerde liyakate bakılmaz, daha çok güçlü olan adamı olan kişilere bakılır.  Melih Bey'i genel başkanımıza sunduğumuzda dedi ki 'Murat şehirciliği ancak bir mimar yapabilir. 'dedi. Melih beye ilk teklif etmem de 'Şeref duyarım, onur duyarım bu partiye hizmet etmekten' dedi ve kabul etti. Belediye meclis üyeleri sıralamasında ilk 10 içerisinde bir hukukçu var. Sağlıkçı, makine mühendisi, mimar gibi 10 kişilik bir kadro oluşturduk.


Kartal'ın paralarıyla Kartal'ın dışına hizmet yapılıyor!


Kartal'ı yıllardır Ak Parti ve CHP yönetiyor. Şimdi soruyorum size son 25 yıldır sokağınızda ne değişti? 25 yıldır Kartal'da hizmet yok arkadaşlar. Kartal belediyesinin yıllık bütçesi 230 milyon civarındadır. 25 yılda her mahalleye 20 milyon harcanmış olsaydı 20 mahalle de 400 milyon olurdu. Şimdi soruyorum sizlere mahallenize 20 milyon harcandı mı hiç? Ben göremedim ve hiç birinizde göremediniz. Bu paralarla ne yapılıyor biliyor musunuz?  230 milyon lirayla tamamen popilist halkın hiç bir işine yaramayacak yapılar yapılıyor.  Size örnek vereyim. Son 5 yıllık dönemde Kartal belediye başkanı yaklaşık 1 katrilyon bütçeyi ne yaptığını anlatacağım.  Kartal'ın bir oteli var biliyor musunuz? Duymayanlar vardır, göremezsiniz. Çünkü otel Kartal'da değil Nevşehir'de. Kartal belediyesi Nevşehir'de otel yaptı. Bu kadar tirajı komik durum Türkiye'nin hiç bir yerinde her halde bir daha yaşanmaz.  Kartal belediyesi bir de plaj yaptı. Şu anda plajı da göremezsiniz çünkü o da Büyükada'da.  Bu paralar sizin çocuklarınız süt paraları ve verdiğiniz vergilerden gidiyor. Sizin verdiğiniz paralarla hiç bir icraat yapılmıyor. Ne yapılıyor 45 civarında heykeller yapılmış. O 75 heykel de olursa bu yıl 100 olur! CHP ne yapıyor? Yine aynı belediye başkanıyla devam kararı alıyor. İyi hizmetleri olduğunu düşünüyorlar demek ki!" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 10:04

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17