Bu başkanlar nereye bakıyorlar?

Kartal Belediyesi IV. Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu başladı.

Bu başkanlar nereye bakıyorlar?
banner46
Kartal Belediyesi borç girdabına doğru sürüklene dursun, Kartal'ın borçları umursamayan belediye başkanı Altınok Öz, Kartallıların alın terleriyle ödedikleri vergilerin kesesinin ağzını yeni heykeller için açtı.

Heykellere zayıf ilgi ve katılım!

Sempozyumun açılışına Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ali Apaydın, Feyyaz Kaynak, Başkan danışmanları, birim müdürleri, sanatseverler, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı. Açılışta ki ilgisizlik ve katılımın azlığı dikkatlerden kaçmadı.

Altınok Öz'ün dikkatini ne çekti?

Topluca resim çekilmek üzere davet edilen katılımcılar poz vermek için beklerlerken, Belediye başkanı Altınok Öz'ün dikkatini çeken ve İlçe başkanı Erdal Kıskanç'ın da belediye başkanı baktığı için aynı yöne bakması dikkatleri aynı yöne yönlendirdi.

Başkanlar nereye bakıyorlar?


Kartal Belediye başkanı Altınok Öz ve CHP Kartal İlçe başkanı Erdal Kıskanç'ın merakla baktıkları şeyin, önde duran bayanın saçı olduğu anlaşıldı. Altınok Öz, önünde duran bayanın saçının kendi saçımı yoksa ilave saçmı olduğunu merak ederek iyice eyilip baktı. Daha sonra orada bulunanlarda genç bayanın saçına bakarak bu önemli konuyu anlamaya çalıştılar. 





Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2015, 15:35

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal
Kemal - 9 yıl Önce

çok harika, düşündürücü, ve komik bir haber olmuş? Evet nereye bakıyorlar? Çok önemli bir konuyla ilgilendikleri kesin :) Ersöz

SIRADAKİ HABER

banner17