Birsen Tursun Demirel ''miletvekili aday adayıyım''

Jin.Op.Dr. Birsen Tursun Demirel CHP’den miletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Birsen Tursun Demirel ''miletvekili aday adayıyım''
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gazetecilerle yemekte bir araya gelen Jin.Op.Dr. Birsen Tursun Demirel "Bu toplantının bir amacı da 10 Ocak Dünya gazeteciler gününü kutlamaktır. Tüm gazetecilerin 10 Ocak Dünya çalışan gazeteciler gününü kutluyorum dedi.  


ÜLKEMİZİN CHP’YE İHTİYACI VAR



 “Genel seçimlerde İktidar olacak olan partim CHP’nin bir temsilcisi olarak o yüce Mecliste görev yapmak istiyorum.” diyerek “Bizim partimiz Atatürk’ün kurduğu ve onun ilke ve değerleriyle donanmış bir partidir. Ülkemizin acilen CHP İktidarına ihtiyacı her zamankinden daha fazladır. Biz biliyorsunuz yerel seçimlerde büyük bir çalışma yaptık. Ancak partimizin öne çıkardığı arkadaşımız aday yapıldı ve o da kazandı. Kendisini her zaman destekliyoruz. Önümüzde Genel seçimler var burada da aynı mücadeleyi sürdüreceğiz.” Dedi.


HALKIN İÇİNDEN GELİYORUM


Halkın içinden çıkan insanların milletvekili olması gerektiği söyleyen Demirel “Onun için de bütün fırsatları değerlendirip Ankara’ya gideceğim. Halktan biri olduğum için onların sorunlarını, sıkıntılarını, kadınların, çocukların, emekçilerin, çalışanların dertlerini daha iyi biliyorum. Çözüm üretmek için adayım.” Şeklinde konuştu.


ADAYLAR ÖN SEÇİMLE BELİRLENMELİ


Ön seçim isteyen Demirel “Partimizin ön seçim ile adayları belirleyeceğini umut ediyorum. Bunun böyle olması oylarımızı artıracaktır diye düşünüyorum. Atatürk’ün kurduğu bir partiyiz. Şu an ülkemizin herşeyden fazla CHP İktidarına ihtiyacı vardır.” Dedi.
Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2015, 09:28

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17