Binali Karaman 'Bazı CHP'li yalakalar!'

Cumhuriyet Halk Partisi eski meclis üyesi ve milletvekili aday adayı Binali Karaman, Karlıktepe sakinleri ile bir araya geldi.

Binali Karaman 'Bazı CHP'li yalakalar!'

Binali Karaman’ın toplantısına Kartal eski belediye başkan yardımcısı ve meclis üyesi İbrahim Doğan, DSP Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün Karlıktepe Mahallesi sakinleri katıldı.


Kartal belediyesi bize kazık attı!


Karaman "10 yıldır Karlıktepe mahallesinde bir imar katliamı var. Mehmet Sekmenle başlayan, Arif Dağlar'la sürdürülen, ama Altınok Öz'ün de imzasıyla gerçekleştirilen bir imar durumu. Bu gün karlıktepe mahalle sakinleri maalesef mağdur durumdadır. Bu mağduriyeti ben defalarca Kartal Belediye meclisinde gündeme getirdim. Bir gün imar komisyonunda Osman Güdü, Abdi kesimal, Kemal Uyan, Hüseyin Göktaş, komisyonu topladılar. Ben o zamanlar meclis üyesi değildim. Bana dediler ki bu imar sorununu düzeltmemiz gerekiyor. Abdi Kesimal cetveli eline alarak dedi ki burayı düzeltiyorum arkadaşlar. Kalem le çizdi Fahri Korutürk Caddesini ayırdı ve dedi ki imar mağduru arkadaşların mağduriyeti giderilsin. Baktım ki bizim arkadaşımız Osman Güdü'de hiç tık yok. Dediler düzeltiyoruz ve bunlar gitti. Bize aslında en büyük kazığı Kartal belediyesi attı. Altınok öz belediye başkanımız hiç mahalleye sahip çıkmadı. Dün bir baktık ki, başka pariden gelen arkadaşımız Osman Güdü, geldi burada imarlarla ilgili çalışmaları o yürütüyor. Bir baktık ki planlar gelmiş, Karlıktepe mahallesi aynı mağduriyeti yaşıyor.


Karlıktepe mahallesine bu düşmanlık niye?


Osman Güdü'yü geçen gün aradım, dedim ki gel arkadaşlara bu mağduriyeti anlat. Düzcfeye gidiyorum, oraya buraya gidiyorum diyerek kaçıyorlar. Bu Karlıktepe mahallesine bu düşmanlık niye? Bu mahalle halkı orada burada çalışarak, dişinden tırnağından arttırarak bu topraklarını almışlardır. Bu sorun bir türlü çözülmüyor. Niye çözülmüyor ben bunu bir türlü anlamış değilim.


Bazı CHP'li yalakalar!


Bu sorun biz gündeme getirdiğimiz zaman AKP'nin ipini çeken bir sorun oldu. Şimdi de Cumhuriyet halk partisi'nin ipini çekecek. Altınok Öz'ün ipini çekecek. Bu mahalle böyle bir mahalle. Ben bu mahalle ile ilgili çoktan beri bir mücadele veriyorum. Bu gün benim bu programım bazı CHP'li yalakalar tarafından provoke edildi. Bak bunun özellikle altını çizmek istiyorum.  Çünkü bu yalaka takımı yıllarca CHP'nin iktidarını engelledi.


Belediyeye bizim gibi insanlar oy verdi ve aldı. Ama bu gün biz orada yokuz. Bu konuda Kartal ve karlıktepe halkına karşı da mağdur duruma düştük. Bir tane adam işe alamadık arkadaşlar. 1500-2000 insan işe aldılar. Binali karaman Karlıktepe'den bir tane insanı işe alamadı.


Bir başka konu Çiğdem hanım'ı aradım dedim ki heykelleri yapın sorun yok ama şu heykellerden gelen tozu engelleyin. Biz burada toz yutuyoruz. Dört beş başkan yardımcısını aradım çözüm yok. " diyerek konuşmasını
Sürdürdü.


Binali Karaman'ı dinleyen mahalle sakinleri imza toplayıp itiraz etmeye hazırlanıyorlar.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2013, 00:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17