Bin lirayı ödeyemeyen Kartal Belediyesi, Kartal'ın Sanatçısını üzdü.

Kıbrıs'a 206 bin lira harcayan Kartal Belediyesi Kartal’lı sanatçıyı mağdur etti.

Bin lirayı ödeyemeyen Kartal Belediyesi, Kartal'ın Sanatçısını üzdü.

Kartal’da düzenlenen etkinliklerde sahne alan ünlü sanatçıların parasını peşin ödeyen Kartal Belediyesi, Kartal’lı sanatçı Kamil Unutkan’ın parasını aylardır ödemedi.

 

Aylardır kapı kapı dolaştırıldığını ve ödeme yapılmadığını söyleyen Kamil Unutkan, Kartal'ın sanatçılarına yapılan bu tavırların hiç hoş olmadığını söyledi.

 

Kamil Unutkan'ın sıkıntılı dırımunu Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi Yunus Fırat Aydın Kasım ayında mecliste gündeme getirildi.

 

Konunun meclise gelmesi üzerine, Kamil Unutkan’la görüştük. Olayın  tüm ayrıntılarını gazetemize açıklayan Unutkan “ 15 yıldır Kartal'da Gitar eğitmenliği ve müzik aletleri satışı yapmaktayım. Kartal’da bizim bir grubumuz var.Kartal Belediyesi'yle Haziran’da Kazım Koyuncu anısına düzenlenen etkinlikte sahne almak için 1000 TL’ye anlaştık.Çıkıp konserimizi verdik. Konser sonrası bize dediler ki, Festivalimiz var, oraya da çıkın hepsini birlikte öderiz” bizde tamam dedik.

Kartal Festivalinde de çıkıp konserimizi verdik. Toplamda 5.900 Tl alacağımız oldu, ama o günden beri aylar geçti paramızı ödemiyorlar. Biz komşu ilçelerde de sahne alıyoruz. Orada böyle bir olayla karşılaşmadık. Sahneden inerken yarısını peşin verirler geri kalanı da en geç iki hafta içinde öderler. Bir tek Kartal Belediyesi'nde böyle bir olaya tanık olduk. Her gün bir yetkilinin kapısında saatlerce bekleyip dönüyoruz. Aylardır gidip geliyoruz, biri diyor ki Kartursaş’a gidin, oraya gidiyoruz, o başka yere gönderiyor, her kes bir birine atıyor ve paramız ödenmiyor. Aylardır bu durumdayız rencide olduk. Kartal Belediyesi'nin yerel sanatçılara bakış açısı bu mu?" diyerek sözlerini sonlandırdı. 
Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2014, 23:16

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17