Belediye başkanı Öz'ün varisi Ömer Fethi Gürer mi?

Jet memur Ömer Fethi Gürer Kartal Belediye Başkanlığı yolunda hızla yürüyor.

Belediye başkanı Öz'ün varisi Ömer Fethi Gürer mi?
Kartal Belediye başkanı Öz, sürekli şehir dışında ve yurt dışı kardeş belediye ziyaretlerinde olduğu için, (daha yeni 3 Mayıs'ta CHP Nevşehir Mitingi'ne katıldı) onu başkan yardımcısı Ömer Fethi Gürer temsil ediyor. 

Jet Memur Gürer!

Akıllı, iş bitirici kişiliğiyle son yıllarda başta CHP'liler olmak üzere tüm dikkatleri üzerinde toplayan Ömer Fethi Gürer, hızlı yükselişi ile bir çok mensubu olduğu partililerin imrenerek baktığı şahsiyet. 657 sayılı Kanunun 59'uncu maddesiyle sınav olmadan memur olan Ömer Fethi Gürer'in hızlı yükselişi yıllarca okuyup sınavlara girerek memur olmaya çalışanları özendiriyor. Uygulamada siyasi iktidara yakın kişiler, 657 sayılı Kanunun bu maddesinde belirtilen sınırlı sayıdaki kadroya atanmakta, kısa bir süre sonrada sınavsız olarak diğer normal memuriyetlere geçirilmektedir. 


Gürer, Kartal Belediye başkanıyla yarışıyor!



Kartal Belediye başkanı çalışmaktan ve Kartal'a projeler üretmekten yorgun düştüğü için, başkan yardımcısı Ömer Fethi Gürer onu başarı ile temsil ediyor. Kartal Belediyesi'nin resmi sitesini incelediğinizde ana manşette ki haberlerde Ömer Fethi Gürer'in haberlerinin belediye başkanından çok olduğu dikkatleri çekiyor. 


Öz'ün Varisi Gürer mi?


Geçen yıl yapılan ve 2019 da yenisi yapılacak yerel seçimlerde (sahil projesi olursa şayet :) Kartal Belediye başkanının aday olmaması bekleniyor. Ömer Fethi Gürer'in hemen hemen her yerde gururla temsil ettiği Öz'ün varisi olacağı daha şimdiden siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı bile. 



Gülcemal mi olur? Ömer Fethi mi olur?



Damal'dan Kartal'a gelerek, CHP'den birinci sıradan meclis üyesi ve belediye başkan yardımcısı olan Gülcemal Fidan'ın da 2019'da Kartal belediye başkan adayı olacağı iddiaları CHP tabanında sıkça konuşulmakta. Ayrı bir iddia konusu ise, Fidan'ın Gürsel Tekin'in hemşerisi olduğu ve Kartal'a geliş amacının buraya bir daha ki dönem belediye başkan adayı gösterileceği yönünde. Bir başka iddia ise Kartal Belediye başkanı Öz'ün Gürer'e bu kadar geniş kendisini temsil yetkisi vermesinde bu detayların gizli olduğu yönünde.



İşte Basın yayın ve halkla ilişkilerin bağlı olduğu başkan yardımcısı Ömer Fethi Gürer'in Kartal Belediyesi sitesinde çıkan haberleri;





Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 19:17

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17