Belediye başkanı Altınok Öz, Meclis üyesi Yunus Fırat Aydın'a twitter'den cevap veriyor.

Dünya'da ve de Türkiye'de belki de ilk olacak olaylar Kartal'da gerçekleşiyor. Belediye başkanı meclis üyesiyle meclisten görüşeceğine twitter'dan görüşmeyi tercih ediyor.

Belediye başkanı Altınok Öz, Meclis üyesi Yunus Fırat Aydın'a twitter'den cevap veriyor.
Beş yıl boyunca Kartal'a yaptığı (başarılı!) hizmetlerle CHP İlçe örgütünün ve CHP'lilerin beğenisini kazanarak belediye başkanı seçilen Altınok Öz, Hizmet üretmekten belediye meclisine katılamamasıyla tanınıyor.


2009 - 2014 yılları arasında beş yıl boyunca 160'ın üzerinde toplanan Kartal Belediye meclisine, yoğun iş temposundan dolayı toplasanız 10 defa katılmayan
Altınok Öz meclis üyelerinden hep tepki topladı. Muhalefet meclis üyeleri geçtiğimiz 5 yıl içerisinde verdikleri soru önergelerine cevap alamadıklarını ve belediye başkanını mecliste görmek istediklerini kürsülerden haykırıp durdular. Bu sitemleri ise bir türlü yanıt bulamadı.


Başkan Meclis üyelerine resmi kurum olan! Twitter'dan cevap veriyor.
Hafta içi mesai saatlerinde Ak Parti meclis üyesi
Mimar Yunus Fırat
ile yaptığı yazılı tartışma hayretlerle karşılandı. İşin ilginç yanı Altınok Öz halkın talebini kendisine ileten meclis üyesine teşekkür edeceğine, "Din üzerinden siyaset yapmayı bırak ta saygılı olmayı ve de belediyeciliği öğren Kartal'a yakışır meclis üyesi olursun!" diyerek küçümseyen ve hafife alan bir üslupla cevap vermesi tepkilere neden oldu.


İşte belediye meclisine katılmak yerine twitter'dan görüşmeyi tercih eden Belediye başkanı ile meclis üyesi arasında geçen yazılı soru ve cevaplar;



Yunus Fırat AYDIN ‏@yunusfirataydin 7 May

Kartal halkı Peygamber'inin doğumunun hatırlanmasını istiyor. Elves'in doğum gününü hatırlayıp O'nu boş geçtiniz. Yazık!
09:48 - 07 May 2014


Altınok Öz ‏@altinokoz 7 May
@yunusfirataydin Din üzerinden siyaset yapmayı bırak ta saygılı olmayı ve de belediyeciliği öğren Kartal'a yakışır meclis üyesi olursun!
14:28 - 07 May 2014


Yunus Fırat AYDIN ‏@yunusfirataydin

@altinokoz hakikaten bunu bu şekilde görüyorsanız yazık! Kartal halkının talebini başkanına iletmek saygısızlık değildir.
14:31 - 07 May 2014


Yunus Fırat AYDIN ‏@yunusfirataydin 
@altinokoz seçim döneminde yakacıklılara size camii yapacağım deyip kordonboyunda oturanlara falanca parsele camii yapılması isteniyor +
7 May 2014


Yunus Fırat AYDIN ‏@yunusfirataydin 
@altinokoz buna izin vermeyeceğiz demektir Dini siyasete alet etmek. Ve de gelmediğiniz meclise yakışmamı bırakın da HALK takdir etsin.
7 May 2014


İşte o twitler;





Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2014, 09:54

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
ahin
ahin - 10 yıl Önce

elvis preslinin doğum günü sasalı törenler ve salonlarda kutlayan chp li belediye baskani.kutlu doğumu twitter veya sms ile kutlarken acaba kontör hesabını yaptimi.oyle çok konturu gitmiştir simdi.ne o meclis üyesi mimari da bu konuyu getirdiği için mi kızdım meclise gelmeyen baskan

KARTAL
KARTAL - 10 yıl Önce

kartalda artik di̇ktadör bi̇r beledi̇ye başkani vardir

SIRADAKİ HABER

banner17