Bayram Zorgül, ''Terörü lanetliyorum. Milletçe başımız sağolsun...''

Bayram Zorgül, terörü lanetledi başsağlığı diledi.

Bayram Zorgül, ''Terörü lanetliyorum. Milletçe başımız sağolsun...''
banner46
Bayram Zorgül, Amasya Dernekler Federasyonu'nun Beyoğlu'nda ki Galatasaray Lisesi önünde düzenlediği "TERÖRE LANET MİTİNGİ" etkinliğine katıldı.


GÖYDER başkanı ve İstanbul 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Bayram Zorgül yaptığı açıklamada; 



“Milletçe bir ve beraber olma zamanıdır. Dışarıya karşı birlik ve beraberliğimizi güçlü tutma zamanıdır. İçeride de bir takım çekişmelerle bu gücümüzü kaybetmemeliyiz.Kararlı bir duruş, teröre karşı bir ve beraber olduğumuzu mutlaka göstermek durumundayız. Dikkatli olmalıyızTürk milletini içeriden yıpratmak isteyenlerin olabileceğini ifade ederek, “Türkiye Cumhuriyeti devleti bunun altından kalkar, yeter ki birliğimizi, beraberliğimizi muhafaza edelim. Bu millet asker bir millet, bin yıllık tarihinde bu var. Pusuya düşürülerek, kahpece bir saldırı. Lanetliyorum. 




Bunlar bizi daha da güçlendirecektir. Buna inanıyorum. İnşallah bu acılar diner, ülkemize ve bölgemize barış ve huzur gelir. Bu yolla bir yere varamayacaklarını bildikleri halde bunu tercih edenler var. Acı, kan ve gözyaşı kimseyi ileri götürmez. Milletimizin başı sağ olsun diyorum. Üzgünüz, öfkeliyiz, sıkıntılıyız. Ama öfkemiz aklımızın önüne geçmemeli” dedi.





Hakkari’de Hepimizin acısı bu, onların ailesi kadar bizim acımız. Yani bunu en içten hep hissettik, hep hissediyoruz, paylaşıyoruz diyen Duydugu derin aci ve üzüntüyü bildiren Bayram Zorgül ” Hakkari Dağlıca‘da, teröristlerin alçak ve hain saldırısı sonucu şehit olan askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ediyorum” dedi. 
Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2015, 13:01

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17