Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneğini geleneksel iftarına Büyük İlgi

Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneğini geleneksel iftarına Büyük İlgi

Anadolu Yakası Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneğini geleneksel iftar yemeği geçmiş yıllara oranla daha kalabalık oldu.

Dernek binasının içi dolduğu gibi dışarıya kurulan masalarda davetlileri almadı. Ek masalarla ayakta kalanlarda iftara katıldılar. İftara Eski bölge milletvekili Mehmet Sekmen, İl Genel Meclisi Başkanı Hüsamettin Koçak, AK Parti İlçe Başkanı Temurhan Yıldız, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Ünsal  Kıraç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Vural, AK Parti Milletvekili adayı Derviş Yücel, Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Recep Demirhan, Fahri Başkan, Duayen Nihat Bozkurt, Avrupa Yakası ve Maltepe Bayburt Derneği Başkanları ve Yöneticileri, Kartal Oto Sanayi başkanı Hüseyin Demirhan, İstanbul Yörük ve Türkmenler Derneği Başkanı Faruk ŞAHİN ve Bayburt un ileri gelen iş adamları ve hemşerileri katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen iftar yemeği daha sonra koyu bir sohbet toplantısına dönüştü.Dernek Başkanı Lütfü Silo “ geleneksel iftarımızı onurlandıran misafirlerimize çok teşekkür ederim. Bu birliktelik daha güzel işler yapmamız için bizlere şevk ve güç verecektir. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz.Eksiğimiz varsa kusura bakmayın. Tekrar sizleri aramızda gördüğümüzden dolayı bir kez daha teşekkür eder, hayırlı ramazanlar ve bayramlar diler,saygılar sunarız”.dedi.

Başkan Silo ve yöneticilerin misafirlerle tek,tek ilgilenip hizmet etmesi de büyük takdir topladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2011, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17