Başkan Öz, Kartallıların Sorunlarını Dinledi

Başkan Öz, Kartallıların Sorunlarını Dinledi

Mahalle ve esnaf ziyaretleriyle sürekli vatandaşın yanında olan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçedeki mahalleleri gezdi. Kartallıların sorunlarını dinledi, belediyenin yapmış olduğu çalışmaları yakından inceledi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartallıların yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün sıklıkla yaptığı mahalle gezilerinden birini geçtiğimiz gün Kartal Yakacık Yeni Mahalle’de yaptı. Mahalle sakinlerinin ve esnafının sorunlarını, beklentilerini dinleyen Başkan Öz, Yakacık Madenler Camii’ni ziyaret etti. Başkan burada camii cemaatiyle sohbet ederek;  vatandaşların istek ve şikâyetlerini not aldı.  Sorunların yerinde görülmesi gerekliliğini; sorunla yüzleşen ve yaşayan halkla birlikte çözüm üretmekten yana olduğunu söyleyen Öz, kendisine eşlik eden Başkan yardımcılarına sorunların tespitine ve çözümüne yönelik çalışmaları talimatını verdi. Başkan Öz, camii ziyaretinde Kartal Belediyesi’nin hayata geçirdiği çalışmalar ve taslak projeler hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, cami ziyaretinin ardından Yeni Mahalle sokaklarını gezerek, mahalle esnafıyla sohbet etti.

Deprem Dönüşüm Projesini anlattı

İnsan  odaklı, şeffaf, katılımcı, halkçı  bir sosyal belediyecilik anlayışıyla yola çıkan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kentsel yapılanmada insanın önceliği ve hassasiyeti üzerine Deprem Dönüşüm Projesi’ni anlattı.  Başkan Öz, Yakacık Yeni Mahalle’de yeşil alan içinde bulunan; terk edilmiş ve olası bir depremde can kayıplarına neden olabilecek yapıları inceledi. Başkan Öz, mahalleliye “toplumun tüm kesimleriyle biraraya gelmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda birçok mahalle dernekleri, muhtarlarımızla görüşüyoruz. Mahallelerimize sık ziyaretlerimizle, sorunları yerinde tespit edip; çözümleri de ortak akılla üretmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Çocuklar, Başkan Öz’den park istedi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e çocuklar yakın ilgi gösterdi. Başkan Öz’ü mahallerinde gören çocuklar, oyunu bırakıp başkan Öz’ün etrafında toplandı. Başkan Öz, çocukların her biriyle ilgilenerek, çocuklarla fotoğraf çektirdi. Çocuklar Başkan Öz’den mahallelerine çocuk parkı yapılmasını istedi.  Başkan Öz, Kartal Belediyesi’nin çocuklara yaşam ve oyun alanı sağlayan çok sayıda çocuk parkına yenilerini ekleyerek, çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerinin sözünü verdi.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2011, 06:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17