Başın düşerse dara, Bayram Zorgül'ü ara!

UKTE-DER Bayram Zorgül ile kahvaltıda buluştu.

Başın düşerse dara, Bayram Zorgül'ü ara!

İstanbul 1.Bölge Ak Parti Milletvekili aday adayı Bayram ZorgülUKTE-DER  (Uluslararası Gençliği Topluma Kazandırma ve Eğitim Derneği) ile kahvaltıda bir araya geldi.


Kahvaltı Kartallıların son zamanlarda akın ettiği nezih mekan Saklı Köşk Cafe'de gerçekleştirildi. Davete UKTE-DER Başkanı Handan Yenigün ve yönetim kurulu, Ak Parti Kartal Belediyesi Meclis üyeleri Metin Bektaş, Nimet Çevik, Ak Parti Kartal kadın kolları ilçe başkanı Zerrin Armutçu katıldı.


Dernek yönetimi ve üyeleri sıcak kahvaltı ortamını gercekleştirmeye  vesile  olan  İstanbul 1.Bölge Ak Parti Milletvekili aday adayı Bayram Zorgül‘e teşekkür edip desteklerinden duydukları memnuniyetlerini bildirdiler.


Bayram Zorgül yaptığı açıklamada her zaman olduğu gibi özellikle çocuklarımıza gençlerimize ve ihtiyacı olan herkese yardımcı olmaya  çalıştıklarını hatta kendisi için slogan yapıldığını "BAŞIN DÜSERSE DARA BAYRAM ZORGÜLÜ ARA" diyerek 24 saat hizmetle herkese cevap verdiğini söyledi. Zorgül "İstanbul’da ki bazı sıkıntıları görerek Ak Partiye gönül verdik. Yine bu gönül veren 22 arkadaşlarla AK Parti Kartal ilçe Teşkilatımızın kurulması yönünde sahiplendik. Bu vatandaşlarımızın arasında inanın hiç insan ayrımı yapmadan, yani memleketiymiş, diniymiş, ırkıymış, ayırmadan biz insanları insan olduğu için seviyoruz, değer veriyoruz ve yardımcı olmaya çalışıyoruz.


Siyasette hedefimizi değiştirerek Meclis Üyeliğinden milletvekilliği noktasında aday aday adaylığımıza karar verdik. Biz vatandaşımıza hizmet için bu yola çıktık.Bu yolda herkesin desteğiyle yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2015, 23:40

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17