Balıklı GÖL Mahkemelik oldu!

Balıklı GÖL Mahkemelik oldu!
banner46

Kartal İl Genel Meclis üyeleri Sermir Doğan, İlhan Güzelgün ve Görkem Akdağ Hukuk komisyonu üyesi Meryem Karaçay ile birlikte CHP İstanbul il genel meclisi adına, İstanbul İl Genel Meclisince 03.10.2010 tarihinde verilen İstanbul Kartal ilçesindeki ve mülkiyeti İl özel idaresine ait taşınmazların TOKİ ye bedelsiz devri hususunda verilen ve İstanbul valiliğince onaylanan kararın yürütmeyi durdurma talebi için idare mahkemesine dava açtılar.

Bu konuda kaygıları olduğunu belirten il genel meclisinin CHP li üyeleri 2005 yılında SHCEK e ait Kadıköy merdiven köydeki 90 dönümlük arazinin yine ayni şekilde yatırım yapma vaadiyle TOKİ ye bedelsiz devri sağlanmıştı. Daha sonra arazi yabancı şirkete 220 milyon dolara satılmıştı.Bu husustan hareketle Kartal İl Genel meclis Üyeleri gerekli başvuruları idare mahkemesine yapmış ve konunun  sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirttiler.

GÜZEL BİR GÖL

Yeni yapılan Adliye Sarayı’nın hemen altında olan ve Taş ocağı iken GÖLE dönüşen ve HALK arasında “Balıklı Göl” olarak bilinen suni göl TOKİ’ YE devir edilmişti. Özellikle PİKNİK ALANI olarak halkın yararlandığı özel yerlerden olduğu belirtilen Gölün akıbeti Bölge İdare Mahkemesi kararından sonra netlik kazanacağı belirtildi. Fethi SATICI

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2011, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17