Aygad Yerel Basının Güçlenmesi için var gücüyle çalışıyor.

Aytekin Yaşar ve yönetim kurulu yerel basının güçlenmesi için yolları aşındırmaya başladı.

Aygad Yerel Basının Güçlenmesi için var gücüyle çalışıyor.

Anadolu yakası Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu yerel gazetecilerin özlük hakları için ziyaretlerine başladı. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkanvekili Ebubekir Taşyürek’i makamında ziyaret eden AYGAD, yerel basının sorunlarını dile getirip çözüm yollarını görüştüler. 

20 Aralık 2015’te yapılan kongre ile Başkanlığa Aytekin Yaşar’ı getiren Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti (AYGAD) yeni yönetim kurulu ile faaliyetlerine başladı. 10 Ocak çalışan gazeteciler günü ile faaliyetlerine başlayan AYGAD, kahvaltı programı ve ziyaretleri ile çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. İstanbul’daki yerel basının sorun ve sıkıntılarını gidermek için kolları sıvayan Başkan Aytekin Yaşar ve yönetimi hazırladığı raporlar eşliğinde ziyaretlerine başladı.

“YEREL BASININ SORUNLARI İÇİN KOLLARI SIVADIK”

 Ziyaretlerine AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkanvekili Ebubekir Taşyürek’le başlayan Başkan Yaşar, İstanbul’daki yerel basının mevcut sorunlarına çözüm yolunu bulmak için çalışmalarının startını vermiş oldu. Başkan yardımcıları Ahmet Işıkdağ ile Saki Akyüz, Genel Sekreter Mehmet Derviş Canbekli ve Genel Sayman Sait Güngör ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, yerel basının sorunlarını dile getiren Başkan Yaşar; “Daha kaliteli bir yerel basın için kolları sıvadıklarını söyleyerek şöyle devam etti. Anadolu yakasında görev yapan yerel basının birçok sorun ve sıkıntısı mevcut. Bu sorunlar tüm yerel basın temsilcilerini ve çalışanlarını kapsıyor. Sorunların çözümü ve kaliteli bir yerel basın için yola çıktık. Bu doğrultuda hazırladığımız raporlar ve dosyalar başta yerel ve genel idareciler olmak üzere siyasi parti liderleri ve ilgili tüm idarecilere ulaştırarak çözüm yollarını arayacağız. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde yaptığım konuşmada 'Ankara'nın yollarını aşındıracağız' demiştim. Bu gün sözümüzün ilk adımını atmış olduk.” diyerek konukseverliğinden dolayı Ebubekir Taşyürek’e teşekkür etti.

“ÇOK ZOR BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYORSUNUZ”

Grup Başkanvekili Ebubekir Taşyürek, AYGAD yöneticileri ile tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Yerel basının sorun ve sıkıntılarını biliyorum. Çok zor şartlar altında çok zor ve önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bu nedenle çalışmalarınızı takdir ediyorum. Anadolu yakasında görev yapan yerel basın mensuplarını bir çatı altında toplayıp Dernekleşmeniz yerel basının gelişmesi ve güçlenmesi adına çok doğru bir davranış. Bu nedenle sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum. AK Parti Grup Başkanvekili olarak emeğinizin karşılığını alabilmeniz için her konuda sizlere destek vereceğim.” dedi.  

Ebubekir Taşyürek Aygad Yönetim Kurulunu kapıya kadar uğurlarken, günün anısına binaen çeşitli kitaplar hediye etti.


Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2016, 23:49

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17