AYGAD Kartal Belediye başkanı Altınok ÖZ'ü Ziyaret Etti

AYGAD Kartal Belediye başkanı Altınok ÖZ'ü Ziyaret Etti

Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği hız kesmeden Belediye Başkanlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

 22 Marta 2011 Salı günü üç belediye başkanı ile görüşme kararı alan AYGAD, sırasıyla Ümraniye belediye başkanını, Üsküdar belediye başkanını ziyaret ettikten sonra Kartal Belediye Başkanı Altınok ÖZ’ü makamında ziyaret ettiler.

 Dernek başkanı Hakan MANİCİ, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu bu ziyaret sırasında hazır bulundular. Ziyaret ettiği başkanlara derneğin amacını ve özelliklerini anlatan  Manici 'Derneğimize üye olan gazeteciler ilçelerinde saygın olan, sevilen ve basın ahlakına ve ilkelerine bağlı gazeteci arkadaşlarımızdan oluşmaktadır 'dedi. Manici, AYGAD 'ın resmi sitesinden ve sitemizde oluşturulan haber havuzundan bahsetti. Haber havuzunda önemli olarak belirtilen haberlerin dernek üyelerinin resmi sitelerinde ve gazetelerinde yayınlanarak milyonlara ulaştığını konuşmasına ekledi.

 ALTINOK ÖZ “DERNEK KURDUĞUNUZ İÇİN KUTLARIM”

Hakan Manici’den sonra konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok ÖZ “Ben yıllardan beri her zaman dernekleşmeyi tavsiye etmişimdir. Hamam Sokak esnafına da dernekleşin dedim. Doğan Sokak esnafına da dernekleşmeyi tavsiye ettim. Yani herkese dernekleşmeyi tavsiye ettim. Kartal’ın gazetecilerine de bunu tavsiye ettim ki bazıları şu an buradalar ama maalesef bir araya gelemediler.” Kartal’dan Bir gazeteci’nin “başkanım bizde istedik ama arkadaşlar yanaşmadılar.” Demesi üzerine ÖZ ”O sizin sorununuz, sizler bir araya gelemiyorsanız ben ne yapayım. Şu an görüyorum bunu başarmışsınız, güzelde olmuş. Ben karşımda dernek görmek isterim her zaman. Güzel şeyler yapacağınıza, bunu başarıyla destekleyeceğinize inanıyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

 Dernek üyelerine bizzat dolaşarak lokum uzatan Öz’ün, sıcak ve samimi davranışı gazetecileri kendisine hayran bıraktı. Kartal Gazetesi sahibi Selim AKDOĞAN’da Kartal’daki gazetelere vermiş olduğu destekten dolayı ilçede ki gazeteciler adına Başkan Altınok ÖZ’e teşekkür etti.

 Altınok ÖZ Aygad üyelerini kapıya kadar uğurlayarak “Başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2011, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17