Aygad 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti, Gülistan Restaurant’ta “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” için bir kutlama gecesi düzenledi.

Aygad 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Anadolu Yakası ilçelerinin kaymakamları, belediye başkanları ve yönetimlerinin yanı sıra siyasi partilerin temsilcilerinin de katıldığı gece, hayli renkli geçti.

Belediye başkanları basının yanında yer aldı

Anadolu Yakası’nda yayınlanmakta olan gazete, dergi ve internet haber portallarının haber kaynağı olan belediyeler, bu özel gecede gazetecilere hediyeler de verdiler. Bu hediyeler içinde en anlamlı olanı ise Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’den geldi. Sıradışı kişiliği ile bilinen Öz, AYGAD için bir ofis tahsis edeceği müjdesini verdi. Geceye katılan Anadolu Yakası’nın belediye başkanları, yaptıkları ortak açıklamada AYGAD’ın kurulmasıyla birlikte haber alışverişinin bariz biçimde hızlandığı fikrinde birleştiklerini açıkladılar. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Özelllikle son üç yıldan beri haberlerimiz Anadolu Yakası’nda daha fazla kitleye ulaşıyor, biz de daha fazla haber alıyoruz” derken; Pendik Belediye Başkenı Dr. Kenan Şahin ise, “Ben Pendik olarak kendimi daha şanslı hissediyorum. Birincisi AYGAD’ın başkanı Pendikli, ikincisi böylesine anlamlı bir kutlamaya Pendik olarak ev sahipliği yapıyoruz” dedi.





AYGAD ÜYESİ 75 YEREL GAZETECİ’YE PLAKET VERİLDİ…


Gecenin bir başka renkli etkinliği ise, AYGAD üyesi 75 yerel gazeteciye plaket verilmesi oldu. Zor şartlar altında görevini yapabilme mücadelesi veren gazetecilerin birer plaketle ödüllendirilmiş olması, üyeler tarafından memnuniyetle karşılandı.





Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2014, 22:02

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17