Av. Mustafa YALÇINKAYA CHP Kartal Belediye başkan aday adayı. Av. Mustafa YALÇINKAYA kimdir?

Av. Mustafa YALÇINKAYA CHP Kartal İlçe Binasında Kartal belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Av. Mustafa YALÇINKAYA CHP  Kartal Belediye başkan aday adayı. Av. Mustafa YALÇINKAYA kimdir?
Davul zurna eşliğine ilçeye gelen Av. Mustafa YALÇINKAYA Kartal Belediye Başkan adaylığı basın açıklamasını yaptı.


CHP Kartal İlçe Başkanı Kamer Gök ve ilçe yönetiminin hazır bulunduğu ilçede çok sayıda vatandaşlar ve örgüt üyeleri katıldılar.


Kürsüde konuşan YALÇINKAYA "
İçinizden biri olarak, sizlere hizmetlerin çağdaşını ve en iyisini sunmak ve Kartal'a yepyeni bir çehre kazandırmak için CHP Kartal Belediye Başkan aday adayı olarak yola çıkıyorum.


Yaşadığım ilçeme ve halkına en iyi hizmeti sunmak, sizlerle birlikte Kartal'ı hak ettiği konuma getirmek ve bu mutluluğu hep birlikte yaşamak en büyük amacımızdır.


Kartal Belediye Başkan adaylığına layık görüldüğümde, inancımız, çalışma hırsımız, arzumuz, engin tecrübemiz, yeni operasyonel şehircilik projelerimiz ve bu güzel ilçede istihdam arttırmaya yönelik üretim anlayışımız ile Kartal'ın geleceğini modern anlamda
biçimlendirerek arzulanan gelişmişlik noktasına getireceğiz. Bu gücü ve tecrübeyi kendimde ve ekibimde buluyorum. Yerel seçimlerin Kartal ve ülkemiz için hayırlı olmasını, aydınlık ve mutlu bir gelecek getirmesini diliyor, bu duygu ile hepinizisaygı ile selamlıyorum." dedi.


Av. Mustafa YALÇINKAYA kimdir?


Yalçınkaya'nın sosyal medya hesabındaki kendi profili;

Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra serbest avukatlık yapmaya başladım. Çağdaş hukukçular platformunda çalışmalarım sürmektedir. Yalçınkaya Hukuk büsosunda 10 kişilik bir ekiple hukuk alanında çalışmalarımıza devam etmekteyiz.
Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2013, 23:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17