Aman Kartal'a inmeyin, Çıkamazsınız! Bu Nasıl Karla Mücadele?

Aman Kartal'a inmeyin, Çıkamazsınız! Bu Nasıl Karla Mücadele?
banner46

Tüm yurtta etkili olan kar Kartal'da etkisini gösterdi. Dün gece E-5 ten Kartal merkeze doğru gelen vatandaşlar şaştı kaldılar. E-5 ten yani Kartal köprüsünden Kartal'a tek giriş noktası olan Spor Caddesi yağan kardan dolayı tam anlamıyla rezil durumdaydı.

KARTAL BELEDİYESİNE İSYAN ETTİLER

Bir turizm firmasına ait olan servis aracı Spor Caddesi Çavuşoğlu kavşağında durarak "buradan aşağı inemeyiz, çünkü inersek çıkamayız" diyerek yolcuları indirince tartışma çıktı. Olay yerinden geçen polis ekibi de servis şoförünü uyararak "aşağı inmeyin, inerseniz çıkamazsınız!" uyarısında bulununca vatandaşlar kızarak servis aracından inerek Yağan karda taksi beklemek zorunda kaldılar.

Hava muhalefetinden dolayı az sayıda geçen taksilerde dolu olunca çoluk çocuğuyla soğukta araç bekleyen vatandaşlar Kartal Belediyesi'ne kızarak "kos koca Kartal bu kadar sahipsiz mi? Kartal'a E-5'ten tek giriş yolu olan bir caddeyi tuzlayıp temizlemek bu kadar zormu? Bu nasıl hizmet anlayışı!" diyerek kızgınlıklarını dile getirdiler.

TAKSİCİLERE GÜN DOĞDU

Mecbur kalan vatandaşlar taksilere yönelince taksicilere gün doğdu. Spor caddesinde kayarak inen ve çıkan araçlar kaza yapmamak için büyük çabalar harcayarak ter döktüler.

MEYDAN'DA KAZALAR OLDU

Öte yandan Atalar istikametinden Kartal merkezine yönelen araçlar, Kartal'ın göbeğinde yani Kartalbaba alt geçidine gelmeden kayarak gündüz vakti birbirlerine girdiler. Bir minibüs iki otomobil de hasar meydana geldi. 

Karla mücadele de zayıf kalan Kartal Belediyesi vatandaşlarda eksi puan aldı.



Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2012, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17