Altınok Öz'ün Kartal'a verdiği zararlar-1 Kartal Askerlik Şubesi Maltepe'ye taşınıyor.

Kartal'ın asker adayları artık Maltepe'ye gidecekler!

Altınok Öz'ün Kartal'a verdiği zararlar-1 Kartal Askerlik Şubesi Maltepe'ye taşınıyor.

Kartal Askerlik Şubesi Maltepe'ye taşınıyor!


Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün Kartal'a verdiği zararları siz okurlarımızın takdirlerine sunuyoruz.  CHP'li  Altınok Öz Kartal'a Belediye Başkanı olduktan sonra Nevşehir Turizmini canlandırmayı düşünmekten Kartal'ı düşünemez oldu.  Uyguladığı yanlış uygulamalarla Kartal Merkezi'ni adeta terk edilmiş bir kasabaya döndürdü. Kartal sahil hizmet binasında bulunan Kartal Askerlik şubesinin sözleşmesini uzatmayan Altınok Öz, Askerlik şubesini taşınmak zorunda bıraktığı iddia edildi. Gazetemiz yaptığı araştırmalar neticesinde Kartal Askerlik Şubesinin Maltepe Askerlik Şubesine 1 ay içerisinde taşınacağı ve hazırlıklara başladığını tespit etti.


Öz'ün sayesinde her gün 300 asker adayı Kartal'lı Maltepe'ye gidecek!


Gazetemiz yaptığı araştırmalar neticesinde her gün Kartal Askerlik Şubesine 100-ile 300 arasında asker adayının müracaat ettiği iddia edildi.  Bu 100-ile 300 arasında asker adayı artık Altınok Öz sayesinde Maltepe'ye gidecekler. Maltepe'de dolmuşa binecekler, Maltepe'de yemek yiyip, Maltepe esnafına kazandıracaklar. Kartal Merkezi esnafı ise iş yok diye dert yanacaklar.


Kartal'ın Merkezini bitirdi!


Nevşehir'e Kartal'lıların vergileriyle otel yapıp memleketinin turizmini canlandırmak için çalışan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kartal'ın merkezinde ki esnafı bitirmek için hep tersine hareketlerde bulundu. Kartal merkezi adeta terk edilmiş bir kasaba görünümüne büründü. Bankaların hareketlilik kattığı Ankara Caddesi haricinde diğer Caddelerin esnafları sinek avlar duruma geldiler.


Vergi Dairesini'de Kartal Merkezinin dışına Öz gönderdi!


Kartal sahil kesiminde hükümet konağında bulunan Yakacık, Kartal Vergi daireleri hükümet konağı yıkılınca yersiz kalmıştı. Kartal Belediye başkanından sahil hizmet binasında yer talep eden vergi dairesine Öz yer vermeyince, Vergi daireleri E-5 kenarında bir binaya taşınmak zorunda kaldılar. Vatandaşlar vergi dairesini bulmakta zorluk çekiyorlar.


Emniyet Müdürlüğü'ne de yer vermedi!


Kartal Belediye başkanından sahil hizmet binasında en üstteki iki kattan yer talep eden Emniyet Müdürlüğüne Kartal Belediye başkanı Altınok Öz'ün yer vermediği iddia edildi. Bunun üzerine Emniyet Müdürlüğü E-5 kenarında oto sanayi yanında ki bir binaya taşındılar. Emniyet Müdürlüğü daha sonra tamamlanan Kaymakamlık binasının yanındaki Emniyet Müdürlüğü binasına taşındılar.


Mecliste sordular; Askerlik şubesini çıkartıyormusunuz?


Kartal Askerlik Şubesi'nin belediye hizmet binasından çıkartılacağı konusu Kartal Belediye Meclisi'nde de geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Ak Parti Kartal Belediye meclis üyeleri "Kartal Askerlik Şubesi'nin belediye hizmet binasından çıkartılacağı konuşuluyor. Bu konuda soru önergesi vermek istiyoruz" denildi. Meclis üyelerinin sorularına belediyeden cevap gelmedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2015, 11:34

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
kadri adsay
kadri adsay - 8 yıl Önce

Bence altın ok gitsin nevşehire belediye başkanlığına adaylığını koysun çünki nev şehire büyük adaya hizmet ediyor kartala bir hizmeti görmiyoruz ele tutulur bir hizmeti yok bende kartallıyım doğru emiyet müdürlüğünü yarım gün aradım pasaport için ikincisi gitim yerinde bulamadım bu defa kartal sıtada taşınmış vergi daireleri pendik yan yola sürmüş oysa kartal varken ne maltepe ne pendik ne tuzla vardı bunlar hep kartala bağlıydı saydığım ilçeler hepsi metrepol oldu kartal terk edilmiş ilçe oldu bu arada soğanlık yakacık belediyeleri vardı zamanında onlarıdaüğütüler bu suç chp yünetimi ve cehepe seçmeni birinci dönem bir hizmet yapmadığı halde tekrar seçtirdiler chp kalesi tamam ama chp kendi kalesine hep gol atmiş malesef

Necmeddin
Necmeddin - 8 yıl Önce

Maltep esnafı ve munubus esnafı Altınok Öz' u ziyaret eder kartal esnafindan ve halkından çok bizi düşündüğün için teşekkür ederiz Derlerde. Buna sesini çıkarmayan seçilmişler Halkçı yim diye halkın içinde sorulan sorulara cevap veremez kartala hizmeti bırakıp hükümeti çamur atmaya çalışırlar. KARTALI COK SEVIYORUM HIZMETI NEVŞEHİR'e MALTEPE

SIRADAKİ HABER

banner17