Altınok Öz'ün de Seyrettiği İsraflı Yıkım! En Çok Okunan 2. haber oldu.

Petrol-İş...

Altınok Öz'ün de Seyrettiği İsraflı Yıkım! En Çok Okunan 2. haber oldu.

Petrol-İş Caddesi üzerindeki parselde bulunan Kartal İlçesi Afet Yönetim Merkezi, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Belediye Başkan yardımcıları ve kalabalık vatandaşlarında hazır bulunduğu 14 Ekim 2010 Perşembe günü saat 14’de yıkıldı.

YIKIM ESNASINDA Kİ İSRAF VATANDAŞLARCA HAYRETLE KARŞILANDI

Binalar yıkılırken çatı Onduline malzemelerinin önceden sökülmemesi, kapıların, pencerelerin takılı iken yıkılması (Çıkmacılar bu kapıları tanesi 50 TL.’den satıyorlar.) piyasa bedeli 1.700 tl. olan kabinin parçalanması, sapasağlam bankların ezilerek faydasız hale getirilmesini vatandaşlarca hayretler içerisinde izledi.

Kartallı Kâzım Parkı Yapılıyor

Dört mahalle halkının birlikte yararlanabileceği parka Kuvayı Milliye Kahramanı Kartallı Kâzım’ın adı verilecek. Kartal Afet Yönetim Merkezi’ni Kartal Kaymakamlığından devralan Kartal Belediyesi, merkezi belediye atölyesinin bulunduğu yere taşıdı. Belediyenin iş makineleri parkının ve alt yapı hizmetlerinin merkezi olan belediye atölyesine Afet Yönetim Merkezi’nin taşınması ile, olası risklere anında ve tek merkezden müdahale edilmesi sağlanacak. Konuyla ilgili Başkan Altınok ÖZ şöyle dedi: “Afet Yönetim Merkezi’nin Belediyemize devrini talep ettik ve devraldık. Çünkü olası afetlere karşı tüm kurumların anında ve tek merkezden yönetilerek müdahalede bulunulması önemli. Bu nedenle Belediyenin iş makineleri parkıyla, alt yapı hizmetlerini içinde barındıran merkezimize Afet Yönetimini de dahil ettik”

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2012, 23:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17