Altınok Öz'e tepkiler her gün çığ gibi büyüyor. Video haber.

Kartal'ın bozuk yollarını yapmayan CHP'li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e vatandaşlar tepki gösteriyorlar. İlçem Gazetesi Taksiye binerek Vatandaşların Kızılay Bulvarı şikayetlerini görüntüledi. İşte o video. İyi seyirler...


İlçem Gazetesi vatandaşların arasında gezerek şikayetlerini dinleyip görüntüye alıyor. Vatandaşlar Belediye Başkanı Altınok Öz'den çok şikayetçi.


Kızılay Bulvarı'na Ağustos 2015 tarihinde alt yapı çalışması yapıp, üst kısmını yamalı ve bozuk bırakan Kartal Belediyesi'nden taksici esnafı ve şoförler şikayetçi.


İlçem Gazetesi sahibi Aytekin Yaşar bir taksiye binip ekmeğini yollarda kazanan taksici şoförüne "Kızılay Bulvarı'ndan memnunmusunuz?" diye sordu.


İsminin açıklanmasını istemeyen taksi şoförü "Sayın Belediye başkanımızdan şikayetlerimiz çok. Yollar yapılmadığından dolayı para kazanamıyoruz. Vatandaş doğru düzgün yollarda yürüyemiyor. Bu kadar her yere yol yapılıyorda, bu caddeye neden asfalt yapılmıyor? Yapılan asfalta bak. Yazık günah yav. Geçenlerde bu yolun yüzünden kaza yapıyordum ben burada. Yol o kadar kötü ki, azıcık elini direksiyondan çeksen çat diye vuracaksın. Buraya yeni asfalt yaptılar, bedavaya gelmiyor ya yani. Valla başkan ne yapıyor, ne ediyor ben anlayamıyorum. Böyle bir yol olmaz. Yol yapılacaksa düzgün yapılsın. Sayın başkanım bu yollar böyle sana yakışır şekilde olmuyor. Baksana yolu ortadan deldiler ortaya yama yaptılar. Pantolona yama yapılır ya, aynen öyle. Araba nereye gidiyor belli değil. İkide bir sanayiye koşuyoruz. Masraf çıkartıyor bu yollar bize. Bir parça kaç lira? Aldığımız parayı tamircilere yatırıyoruz. Sayın başkanım, yapılan işleri doğru düzgün yapmanı rica ediyorum. Eğer tekrar bizden oy kazanmak istiyorsan, bunları yap. Eğer yapmak istemiyorsan, bu işi bırakacaksın. Vatandaş olarak verilen sözleri yerine getirmeni bekliyoruz." diyerek konuşmasını sonlandırdı.

6 Ekim 2015'te vatandaşlarımızın şikayetlerinden dolayı KIZILAY BULVARI REZALETİ başlığıyla haber yapmamıza rağmen, üzerinden aylar geçti Kartal Belediyesi halen yolu asfaltlamadı.

İŞTE EKİM 2015 TARİHLİ HABERİMİZ ;

Kızılay Bulvarı'na alt yapı çalışması yapan Kartal Belediyesi, Üst yapıyı rüsva etti.

Kartal Belediyesi'nden Kızılay Bulvarı rezaleti!

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan, Kızılay Bulvarı yağmursuyu kanal çalışmaları geçtiğimiz günlerde bitti. 

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ağustos 2015 tarihinde Kızılay Bulvarı’na 1 kilometrelik yağmursuyu kanal çalışmaları ve alt yapı çalışmaları yaptı. Çalışmalar bittikten sonra asfalt dökmeyi geciktiren Kartal Belediyesi vatandaşları kızdırdı. Bi süre sonra yapılan asfalt çalışması ise araçları ile güzergahı kullanan vatandaşlara "PES ARTIK!" dedirtti.

Belediye gerekli malzeme kullanmadı iddiası!


Gazetemize gelen şikayetlerde "Kartal Belediyesi Kızılay Bulvarı'na asfalt yaparken sıkıştırılmış malzeme kullanmadığı için yolda çökmeler oluştu" iddialarında bulundular. Yola yama yapılan asfalt, dümdüz olması gerekirken çıkıntı şeklinde yapılması ise SKANDAL olarak nitelendiriliyor. Vatandaşlar Kızılay bulvarında ki çalışma için "Altı Şişhane, üstü Tophane!" deyimini kullanıyorlar.

Her şey Kartal ve Kartallılar içinmiş!


Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, devam eden çalışmalarla ilgili  incelemelerde bulunmuş ve Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarından bilgi aldı, yapılması gerekenler konusunda da talimatlar vermişti. Öz "Kartal’ın daha çağdaş ve modern bir görünüme kavuşması için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Birçok çalışmayı gezerek yerinde gördük. Ekipler son sürat bir şekilde çalışıyor. Kartal Anadolu yakasının merkezi olma yolunda ilerliyor. Amacımız Kartal’ı daha modern hale getirecek çalışmalar yapmaktır. Her şey Kartal ve Kartallılar için." dedi.




Kartal böyle mi Anadolu Yakasının Merkezi olacak?


Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün söyledikleri ile icraatları arasındaki çelişkiler hayretlerle karşılanıyor. "Her şey Kartal ve Kartallılar için" diyen Kartal Belediye başkanının Kartal ve Kartallılar sevgisi şüphe uyandırıyor. Daha 1 kilometrelik Kızılay Bulvarı'na asfalt dökmeyi bile eline yüzüne bulaştıran Kartal Belediyesi'nin, Kartal'ı nasıl Anadolu Yakasının Merkezi yapacağı ise merakla seyrediliyor. 

Bozuk yollar, Arabaları bozuyor!

Kartal'da bulunan bazı asfaltı bozuk yollar (Kızılay Bulvarı gibi) arabaların ön takımlarını bozmaya katkı sağlıyor. Araçlarında arıza olan vatandaşlara ise maddi külfet çıkartabiliyor. Gazetemiz bozuk ve asfalt bekleyen yolları bir bir tespit etti. Önümüzde ki günlerde yayımlayacağız bozuk ve asfalt bekleyen yolları.
Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 13:25

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hurriyet
Hurriyet - 8 yıl Önce

Hurriyet mah. Oguz gazi ucar sokakta asfat yaptılar 20 gun olmustur gelin yolun durumuna bakın iş bilmeyen ekiplerin kartal ın parasını nasıl yok ediyolar görün Sn. Mehmet Sekmen döneminde dökülen Asfaltı yıllarca kullanan mahallemiz iş bilmeyenlerin gerçek yüzünü görüyor

SIRADAKİ HABER

banner17