Altınok Öz'e engelliler derneğinden tepki!

Altınok Öz'ün engelli Özgür Uğur’a attığı tokatlara tepkiler devam ediyor.

Altınok Öz'e engelliler derneğinden tepki!

Kartal Belediyesi önünde basın açıklaması yapan EHED Engelli Hakları ve Erişilebilirlik İzleme Denetleme Derneği başkanı Abdulhamit Öz, Dernek başkan yardımcısı Metin Çalağan ve Oktay Köse "Önce Saygı" dediler.

İşte o basın açıklaması

"ÖNCE SAYGI…



ÖNCELİKLE 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ NEDENİYLE TÜM ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA ENGELSİZ YAŞAM DİLEKLERİMİZİ SUNUYORUZ. BİR GÜN DEĞİL HERGÜN HATIRLANMAK ÜMİDİYLE SESLENMEK İSTİYORUZ.


BİLDİĞİNİZ GİBİ YEREL VE ULUSAL MEDYA YA DA YANSIYAN KARTAL BELEDİYESİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ PROGRAMINDA PROGRAMIN SUNUMUNU YAPAN KARTAL BELEDİYESİNDE ÇALIŞAN GÖRME ENGELLİ KARDEŞİMİZLE KARTAL BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ALTINOK ÖZ ÜN  KURMUŞ OLDUĞU İLETİŞİM! KARTAL BELEDİYE BAŞKANIMIZ KONUŞMASINI BAŞARI İLE SÜRDÜREN GÖRME ENGELLİ KARDEŞİMİZE KONUŞMA ESNASINDA ÖNCE KAFASINA VURMAK SONRA ELİYLE SUS İŞARETİ YAPIP  YÜZÜNE TOKAT ATARAK İLETİŞİM KURMA MODELİNİ YADIRGAYARAK KAMU VİJDANI NEZDİNDE BİZ ENGELLİ VATANDAŞLARIN ONURUNU VE GRURUNU RENCİDE ETMİŞTİR. 


BİR ANLIK EMPATİ YAPALIM SİZ TOPLUMUN ONÜNDE KONUŞURKEN ÇOK YAKIN BİR ARKADAŞINIZ  GELİP ARKADAN ÖNCE KAFANIZA VURUP  SONRA
YÜZÜNÜZE TOKAT ATSA TEPKİNİZ NE OLURDU?


LÜTFEN ÖNCE SAYGI.
BU DUYGU VE DÜŞÜNCELERLE TÜM ENGELLİ VATANDAŞLARIMIIZIN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ İÇİN ENGELSİZ GÜNLER DİLERİM." diyerek sözlerini sonlandırdılar.



Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2014, 13:55

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17