Altınok Öz'e, Ali Apaydın'a suç duyurusu. Nursanlar İnşaat sorunu büyüyor.

Huzur Apartmanı huzurlarını bozanlar ve buna göz yumanlar hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundular.

Huzur Apartmanı sakinleri Nursanlar İnşaat hakkında izinsiz dinamit patlatmak ve arsalarına işgal iddialarıyla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundular.

Bina sakinleri olarak panik halindeyiz.

Savcılığa toplu halde imzayla verdikleri dilekçede "İstanbul İli, Kartal İlçesi, Cevizli Mahallesi, Anafartalar Caddesi, Kastamonu Sokak No.13 Huzur Apartmanı sakinleriyiz. Bina sakinleri olarak, binamızın yan tarafında inşaat hafriyat çalışmaları sırasında arsamıza izinsiz olarak işgal eden Nursanlar İnşaat adı altında olan firmanın işgalin bir an önce sonlandırılmasını talep ederiz. Hafriyat çalışmaları sırasında izin alınmadan dinamit patlatılmıştır. Binamıza kasıtlı olarak zarar verilmek istenilmiştir. Bina sakinleri olarak panik halindeyiz. Bina da yaşayan çoluk çocuk binaya giriş ve çıkışlarda can güvenliği tehlikede olmasından dolayı korkmaktadır. TCK ve CMK'nın ilgili maddeleri gereğince ilgili firmanın cezalandırılmasını.

Rüşvet, Suistimal, Görevi kötüye kullanma!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'den, İmardan sorumlu belediye başkan yardımcısı Ali Apaydın'dan, mıntıka mühendislerinden, Zabıta Müdürü Atilla ilgün'den de; 1) Görevi kötüye kullanmaktan,
2) Suistimalden
3) Firmanın arsamıza göz yummasından dolayı şikayetçiyiz.
İnşaat firmasından rüşvet alınıp almadıklarının araştırılmasını ve gereğinin yapılmasını arz ve talep ederiz. 02/05/2016" denildi. 

İşte o dilekçe;





NOT:
Haberde ve iddialarda adı geçen kurum ve ilgililerin cevapları basın yayın ilkeleri gereği gazetemize cevap verdikleri takdirde aynı puntolarla sitemizde yayınlanacaktır.









Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 01:18

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17