Altınok Öz, 'Ne söz verdiysek arkasında durduk!'

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’da bulunan mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor.

Altınok Öz, 'Ne söz verdiysek arkasında durduk!'
banner46
HABERİN GALERİSİ
Kartal manzaraları

Kartal manzaraları

Kartal Hürriyet Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, vatandaşların taleplerini, önerilerini ve mülkiyet sorunlarını dinledi.


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü adeta bağrına basan mahalle sakinleri çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, başkanı adeta bağrına bastı. Ziyarete Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra Başkan Yardımcıları A.Çiğdem Ertan, Ali Rıza İkisivri, Meclis Üyesi Osman Güdü, Emlak İstimlak Müdürü Necati Koç da katıldı.

 

“Ne söz verdiysek arkasında durduk”

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün bugüne kadar Kartal’da ne söz verdiyse arkasında durduğunu söyleyen Hürriyet Mahallesi sakinleri “Başkanımızdan çok memnunuz. Kapısını her zaman bize açık tuttu. Ne söz verdiyse arkasında durdu ve tamamladı. Alt yapısıyla, üst yapısıyla mahallemiz bu dönemle birlikte hizmetle tanıştı” dedi. Mahallelerinde yılların getirdiği mülkiyet sorunu olduğunu 30-40 yıldır burada ikamet ettiklerini, vergilerini verdiklerini, fakat hiçbir yöneticinin mülkiyet sorunlarını çözmediğini belirten vatandaşlar “Altınok Başkanımızı çok seviyoruz, kendisine güveniyoruz. O her zaman bizim yanımızda, halkın içinde. Bizim bu sorunumuzu da ancak Altınok Başkan çözer. Siz hep bizim yanımızda oldunuz, bizler de senin yanındayız. Yeniden aday olarak görmek istiyoruz. Bizi sakın bırakma başkan” diyerek duygularını dile getirdiler.

 

Yakacık bölgesinin tapularını dağıttık


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz Kartal’da birçok ilki başarmanın mutluluğu içinde olduğunu ifade ederek, “2009′da göreve başladığımızda “Halkın evet demediği hiçbir şeye geçit vermeyeceğiz” dedik ve hep halkın içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi. Bölge halkının mülkiyet sorununa da değinen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Bu makamda olduğumuz sürece halkın mülkiyet sorununun çözümü için elimizden geleni yapacaz. Göreve gelir gelmez Yakacık bölgesindeki tapu sorunlarını çözdük. Eski ve yeni genel başkanlarımızın katılımıyla Yakacık bölgesinin tapularını dağıttık ve insanları huzura kavuşturduk. Bu insanlar 30-40 yıldır burada oturuyor, çocukları burada doğup büyüdü, torunları oldu. Bu insanlar buradan hiçbir yere gidemez. Burası sizlerin vatanıdır. Teşkilatımızın desteği ve çalışma arkadaşlarımızın gayretleri ile çok güzel işler başardık. Seçim öncesi ne söz verdiysek yaptık, hatta daha fazlasını yaptık” diye konuştu.

 

İsteğinizi yerine getireceğiz


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz vatandaşların “Sizi yeniden aday olarak görmek istiyoruz” ısrarları karşısında “Biz adaylık için İlçe Başkanlığı’na müracaatımızı yaptık, takdir Genel Merkezi’ndir” dedi. Vatandaşların evlerine davet edilen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yoğun programı nedeniyle bu daveti ileri bir tarihe erteledi. Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşların yoğun sevgi seliyle karşılaşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalle sakinlerinin yaptıkları poğaça, gözleme, börek ve çay ikramlarını kabul etti. Çocukların top sahası isteklerini de not eden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Uygun bir yer tespit edilmesi halinde bu isteğinizi yerine getireceğiz” diyerek çocukları sevindirdi.



Daha sonra vatandaşlarla gezen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,  mahalle halkının isteklerini yerinde değerlendirdi, yeni asfaltlanan yollar için vatandaşların teşekkürlerini kabul etti.

 

    
Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2013, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17