Altınok Öz Müteahhitlerle kol kola geziyor.

Metin Bektaş "Müteahhitlerle kol kola gezen bir Müteahhit dostu belediye başkanımız var." dedi.

Kartal Belediye Meclisi 2017 bütçe görüşmeleri için 21 Ekim 2016 Cuma günü toplandı.

Mecliste Konuşmak üzere kürsüye gelen Ak Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Metin Bektaş çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.


"Belediye başkanını, başkanlık yapmaya davet ediyorum."

Bektaş "Kartallıların gözü aydın. Hani derler ya “yeşil dostu” diye. Kartal, Müteahhitlerle kol kola gezen, Müteahhitler dostu bir belediye başkanı kazandı. Üç, dört gün önce yapılan bir site. Müteahhit site yıkımı yapacak, bunun için belediye başkanının baskısı olacak. Belediye başkanı mutlaka bu siteye gelecek. Belediye başkanı gelmezse bu sitenin yapımı yapılmaz. Broşürler asılacak. Broşürlerin tek tek resimleri var. Altınok Öz’e teşekkür edilecek. Büyükşehirden planları geçen firmaya diyorlar ki “Senin de teşekkür etmen gerekiyormuş.” Bende dedim ki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne de Kartal Belediyesi’ne de teşekkür yaz.” Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederim yazdırmak için başkandan onay alındı. Ben bir özel müteahhit olarak broşüre ne yazacağımı neden belediye başkanına sorayım? Zorla, emirle. Bazen kol kola gezilen müteahhitler, bazen emirle müteahhitler! Sayın belediye başkanını başkanlık yapmaya davet ediyorum.


Askerlik şubesini Kartal’dan göndermeseydiniz!

Askerlik yardımları ile ilgili demin konuşulmuştu. Asker yardımları sürekli kesiliyor! Bir öneride bulunayım. Eğer askerlik şubesini belediye başkanının şahsi düşüncelerinden dolayı Kartal’dan göndermeseydiniz, Askerlik şubesiyle görüşülüp Kartal’dan askere gidenlerin isim listesi alınıp, nezaketen aranıp asker evlatlarımıza yardımcı olabilirdiniz.” Dedi.


Müteahhit dostu olduğu tescillenmiştir!


CHP Meclis üyelerinden Bektaş’a “Kartal Belediye Başkanı Müteahhitlerle nerede geziyor?” diye sorunca, Bektaş “Başka yerde yapılan projelerin ödülünü almak için Dubai’ye gitti. Ya da Kartal Belediye başkanı özel uygulamalarda Müteahhitlerle görüşüyor. Zaten Kartal Belediye Başkanının Müteahhitlerle nerede gezdiğini araştırmak öğrenmek benim asli vazifem de değil zaten. Ama Kartal belediye başkanının bir Müteahhit dostu olduğu tescillenmiştir. Müteahhitlerle kol kola gezen bir Müteahhit dostu belediye başkanımız var. Hayırlı olsun diyorum ve konuşmamı sonlandırırken teşekkür ediyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.   

 
Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2016, 22:21

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17